To je to što me zanima!

Sad se ljuti kad pozira gola, a prije je volio njene seksi 'fotke'

Prije nešto više od šest godina, Kanye West na svom je blogu objavio fotografrafiju svoje sadašnje supruge, Kim, u rubrici 'Djevojka tjedna'. Kim je na 'fotki' posve gola
Vidi originalni članak

Najpoznatija je po tome što je starleta, što se pojavljuje na svim zabavama i što snima reality show, tako je Kanye West (37) prije šest godina na svom blogu opisao svoju sadašnju suprugu. 

Kim Kardashian (33) na blogu je bila u rubrici 'Djevojka tjedna'. Na fotografiji koju je reper objavio potpuno je gola, naslonjena na zid. U travnju 2009. u istoj je rubrici bila Kimina starija sestra, Kourtney (35). Na objavljenoj fotografiji ima crne traperice i seksi grudnjak. 

U istoj rubrici Kanye je objavio i fotografije Kelly Brook (34), Megan Fox (28), Paris Hilton (33) i mnogih drugih ljepotica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • robert borić 02.10.2014.

    ženska koja zarađuje grdnu paru uz to je i lijepa da je tupava,hm,upitno. možda da se ugledate na nju možda ne bi pisali takve glupave komentare

  • robert borić 02.10.2014.

    možda se zaljubeo

  • rudboy 02.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare