To je to što me zanima!

Sad se stidi golotinje, a već je s 15 godina pokazala gole grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpska glumica Ana Alexander, koja se u Americi proslavila vrućim scenama seksa, kaže da joj je neugodno zbog toga. Ipak, na filmu se skidala i u pubertetu
Vidi originalni članak

Stidim se golotinje, prava sam Srpkinja, nedavno je za srpski Press izjavila Ana Alexander (32), glumica koja je vrućim scenama seksa u TV seriji 'Chemistry' zaludila Amerikance. 

Iako samu sebe opisuje kao osobu kojoj seksepil nije pretjerano važan, proslavila se na račun oblina i golotinje. Do toga je, kaže, došlo jer su joj rekli da će neke scene biti umjetničke, a ispale su eksplicitne. Podsjetimo, s filmskim partnerom bez zadrške se seksala na kuhinjskom stolu i pod tušem. 

Golotinje se u tridesetima stidi, a već je s 15 godina pokazivala grudi na filmskom platnu. Ana Stojanović, kako joj je pravo prezime, kao tinejdžerica glumila je u filmu Dragoslava Lazića 'Sekula se opet ženi, piše srpski Blic. Film je 1991. izašao samo na VHS kazetama, a Ana je u njemu glumila djevojku koja privlači starije muškarce. Grudi je pokazala u sceni u kojoj je iz prikrajka promatra pohotni Sekula kojeg je glumio Radoš Bajić, inače bliski prijatelj Aninih roditelja. Majka Mila pratila je Anu na snimanja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • moš mislit 24.11.2011.

    koliko priča zbog 2 umjetna balona...

  • Mikimikica_1 22.11.2011.

    Mislim da joj fali još jedna duda između ove dvije umjetne lopte, taman bi joj legla, ko budali šamar! ;)

  • jingsaw 22.11.2011.

    da ja izgledam ko ona stalno bi bio po novinama iskakala bi mi pica i sise i iz pastete ako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare