To je to što me zanima!

Sad su cimeri: Culkin se uselio u stan frenda Petea Dohertyja

Bivši ovisnici zbližili su se 2011. godine kad su mobitelom snimili film 'The Wrong Ferrari'. Zvijezda filmova “Sam u kući” u Hollywoodu nema mira zbog paparazza
Vidi originalni članak

Američki glumac preselio se iz Los Angelesa u Pariz. U Francuskoj će se posvetiti slikarskoj karijeri. Osim toga želi živjeti boemskim životom te istraživati kulturne znamenitosti i muzeje. Macaulay Culkin (32) povjerio se prijateljima kako se više nikad neće vratiti u Hollywood jer nema mira od paparazza, koji ga stalno progone. Zvijezda filmova “Sam u kući” uselila se k prijatelju Peteu Dohertyju (34).

- Veže ih ljubav prema poeziji i slikarstvu. Satima sjede u ateljeu i stvaraju, no bojimo se da bi se opet mogli početi drogirati - otkrili su prijatelji.

Pete je Culkina molio i da mu pomogne u glumačkoj karijeri. Bivši ovisnici zbližili su se 2011. kad su mobitelom snimili zajednički film “The Wrong Ferrari”.

U njemu razgovaraju o drogi, alkoholu i prostitutkama. Culkin je 2004. osuđen na tri godine uvjetno zbog posjedovanja marihuane, a Pete se nekoliko puta liječio od ovisnosti o kokainu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • prosvjetitelj 08.05.2013.

    malo se pucaju u žilu malo u guzu. da bude ravnoteža.

  • LjiljanaMilovanovic 08.05.2013.

    Cudo jedno koliko ih veze ljubav prema poeziji i slikarstvu, a bas sam si i mislila da ih je to povezalo.

  • Pihhhh 07.05.2013.

    Izgledaju strašno obojica ....ali pozdravljam taj izolovani život, ako ne krene nizbrdo

Komentiraj...
Vidi sve komentare