To je to što me zanima!

Sad ugasite te kamere i pustite mene i Milana da živimo dalje...

Ti si vrijedan čovjek i zato kažem 'da' odnosu koji smo ostvarili jer nas dvoje nismo netko za svaki dan. Ni ti meni, ni ja tebi, rekla je Gordana partneru, a on je priznao da se tome i nadao
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi 'Braka na prvu' nije nedostajalo drame. Nikolina i Adam su se razišli, dok su Gordana i Milan odlučili ostati zajedno.

Njih dvoje su stali jedno pred drugo nestrpljivo čekajući da pročitaju završne zavjete, ali i da čuju odluku onog drugog. Prvi je bio na redu Milan, koji je raznježio Gordanu riječima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio bih lud čovjek ako ne bih vidio da si vrijedna mog truda. I zato ću biti iskren kao nikad dosad: želim te odvesti na ples, na kuglanje i želim ostati uz tebe da vidimo gdje nas sve ovo može odvesti - pročitao je Milan, a zatim je ona njemu priznala da joj je laskalo njezino udvaranje, a posebno činjenica da nije odustao. 

- Ti si vrijedan čovjek i zato kažem 'da' odnosu koji smo ostvarili jer nas dvoje nismo netko za svaki dan. Ni ti meni, ni ja tebi - rekla je Gordana, a Milan je priznao da se tome i nadao.

BURNO PRED FINALE Nikolina i Adam su se rastali, a Gordana i Mile će ipak pokušati

Zahvalili su jedno drugome na uloženom trudu u njihov odnos i toplo se zagrlili. Tako su uz Luku i Nadiju postali drugi par koji ostaje u braku.

- Sad ugasite te kamere i pustite mene i Milana da jednostavno živimo naš život dalje. Čemu će on dovesti, vidjet ćemo - zaključila je Gordana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 50

  • EmilCandor 29.04.2020.

    Ona bi doista dobila princa. Za nju nisam siguran da bu joj uspjela transformacije, iz bajke o žalbi i žabcu, u princezu. 🐸

  • liliana 29.04.2020.

    Gospođo Gordana, stil vam je katastrofalan.Mijenjajte boju kose u tamniju,blond kosa ide samo uz savršene crte lica i tena,ne nosite crveni ruž,diskretno se našminkajte,bacite umjetne trepavice, ne nosite rozu boju kao tinejdžerica,zar nemate kćer da vam kaže.

  • ..D a r k w o o d.. 29.04.2020.

    Ružno je kako govori o njegovom fizičkom izgledu, kao da je neka rugoba a uopče nije a osmijehom zrači, toplina, milina i dragost iz čovjeka isijavaju dok ona pomalo liči na Mordanu i izgledom i ponašanjem. Kažu da sve što kažemo, govorimo o drugima zapravo je slika nas samih,zapravo o sebi samima govorimo, tako da ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare