To je to što me zanima!

'Sahrana kakvu zaslužuje': Od Ivane se oprostili samo najbliži

INTIMNI ISPRAĆAJ Umjetnica Ivana Popović pokopana je na groblju blizu njezine obiteljske kuće u gradu Krku. Prerano preminulu Ivanu ispratili su članovi obitelji i najbliži prijatelji
Vidi originalni članak

Ivanin bivši partner Luka Peroš, s kojim ima kćerkicu Avu, održao je dirljiv govor. Naša prijateljica dostojanstveno je ispraćena, a sahrana je bila baš onakva kakvu bi i sama htjela i kakvu zaslužuje, kratko je rekao za T portal Ivica Skoko, dizajner koji je s Ivanom bio do samog kraja. S njim je na sahranu stigla Josipa Pavičić.

Najbliži prijatelji Ivane Popović, njezina mama Lepa te kćeri Ava (12) i Luna (18) na intimnom sprovodu oprostili su se od kiparice, dizajnerice i slikarice koja je izgubila bitku s rakom dojke 30. prosinca.

Popović se s bolešću borila zadnje četiri godine, a preminula je u snu. Prije toga, uspjela je pobijediti rak grlića maternice te ugriz poskoka.

Od Ivane se danima opraštaju poznati kolege i prijatelji porukama na društvenim mrežama. 

 

 

Lijepe riječi o prijateljici Ivani imao je i modni dizajner Robert Sever.

- Iskrena, ponosna, autentična, snažna – samo su neke od riječi koje opisuju sve ono što si bila. Ono što ćeš uvijek biti u mom srcu je žena koja je inspiracija, muza i prijateljica. Čuvaj nas s neba i oboji oblake u sve svoje boje. RIP, moja draga Ivana, volim te zauvijek - napisao je.

Glumica Nela Kocsis zahvalna je preminuloj umjetnici na svemu što ju je naučila.

 

 

 

Nenadu Korkutu, koju je Popović poznavao još od srednje škole, nedostajat će 'šašavi razgovori' s Ivanom te njena pozitivna energija. 

- Često sam pisao o tebi i tvom talentu koji mnogi nisu razumjeli. Uvijek si ostala svoje, čak i onda kad se nismo slagali. Kao doktor nisam ti dao za pravo da odbijaš liječenje, a ti si me još prije tjedan dana uvjeravala kako si dobro, glas ti je bio veseo i zadnje što si mi rekla bilo je da se čuvam - napisao je Korkut. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tigric@77 03.01.2017.

    molim da manknete ovaj sramotan naslov :((

  • santol1 03.01.2017.

    Počivala u miru, sućut obitelji. Pouka "novinaru": na hrvatskom jeziku se taj obred zove sprovod ili ukop. Vi se niti ne trudite...

  • devastirani 03.01.2017.

    e da me hebeš nemrem shvatiti kakav je to intimni sprovod??? koji je zaslužila???

Komentiraj...
Vidi sve komentare