To je to što me zanima!

Loona je s curom, pred njenim dečkom, izvela lezbo show

Gledatelji su se oduševili kad je Loona na pozornicu izvela ljubavni par iz publike. Djevojci je skinula majicu i s njom izvela lezbo show pred prepunom dvoranom
Vidi originalni članak

Najbolji spektakl zadnjeg dana erotskog sajma priredila je Loona Luxx. Izvela je performans sa ljubavnim parom na pozornici. Djevojci je svukla majicu te je tada s njom pred njezinim dečkom simulirala lezbo seks. Nakon toga se izvijela nad mladićem. 

- Oduševljena sam ljudima ovdje. Svi su opušteni i vrlo veseli. Bilo mi je jako lijepo ovdje nastupati. Uskoro ću i svog dečka dovesti ovdje - rekla je Loona, koja se više ne bavi snimanjem porno filmova već samo nastupa kao striptizeta. 

Gledatelje su također oduševile Regina Moon i Hally Thomas svojim lezbo showom. Srpkinja Anett Mendelson požalila se kako joj netko već dva dana uništava violinu pa ne može izvesti svoj nastup kako treba. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_64436 29.11.2010.

    Poznam ovog dečka i to mu nije cura!!

  • nadimak2 29.11.2010.

    Evo tko su zapravo bili najbolji "komadi" na sajmu. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/2370/language/en-US/EROS4U-Najbolji-komadi-erotskog-sajma.aspx

  • stipo1304 29.11.2010.

    Koji je ovaj tip papak. On sjedi na stolici i gleda umjesto da im se pridruži i obje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare