To je to što me zanima!

Šajeta: 'Maskiran u ženu, ljepši sam čak i od Melanije Trump'

Istarski pjevač danas slavi 45. rođendan. Maskirat će se u kauboja, a Mario Batiffiaca u Donalda Trumpa. Šajeta kaže kako bi se ne želi prerušiti u Melaniju da ga Slovenci ne bi kritizirali
Vidi originalni članak

Nagovarali su me da se za rođendan odjenem kao američka prva dama, ali sam odbio. Kad se maskiram u ženu, ljepši sam od Melanije, a ne želim da Slovenci to shvate kao provokaciju, kaže Dražen Turina Šajeta.

Istarski pjevač danas slavi 45. rođendan. Nakon svečanog ručka s obitelji vodit će 'Klapski maškarani maraton'. On će se odjenuti u kauboja, a Mario Batiffiaca u Donalda Trumpa. Šajeta je doznao da će mu 23 klape pjevati 'Sretan rođendan', a Trump uručiti tortu.

- Svake godine mi netko važan čestita. Lani je to bila Kolinda. Nadam se da će mi moj prijatelj Vitasović darovati pršut - kaže.

Prijatelji Šajeta i Alen Vitasović (48) na proljeće počinju nastupati u kostimima superjunaka Supermana i Batmana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • racun 18.02.2017.

    Purgeriva prva.......Jesi ljubomorna sto je omiljen, pametan, lijep, uspjesan??? Jadna ti pamet, neznas prepoznati tko je pametan, a Sajeta to je, zaista. Da si pratila njegove kolumne u nekadasnjem Studiju, shvatila bi!!!!!!!!!

  • purgerica prva 17.02.2017.

    Jadan, i njega "lupila" - menopauza!

  • XXL 17.02.2017.

    pjevač ? vidi Šajetu , postao pjevač . Meni je više kao recitator.

Komentiraj...
Vidi sve komentare