To je to što me zanima!

Šajeta: Nekad mi honorar daju čak i u psećim kobasicama

Istrijan želi napraviti koncert kojim bi skupio novac za pomoć prihvatilištu Lič, no Dražen Turina Šajeta ipak ne voli da se o njemu govori kao o humanitarcu
Vidi originalni članak

Svojem psu Gandiju rado zasviram na gitari ili usnoj harmonici. On reagira na glazbu, ali je pristojan pa ne zavija. To prepušta meni, kaže Dražen Turina Šajeta (42).

Istrijan želi napraviti koncert kojim bi skupio novac za pomoć prihvatilištu Lič. Žali što uz vlasnike i psi ne mogu biti u publici, ali svjestan je da bi žestoka svirka naštetila njihovu uhu.

- Psi čuju sedam puta jače nego ljudi. Imam dobre pjesme za njih, ali ne bih da iz prvog reda slušaju distorziju, rock’n’roll. Njima treba nježno svirati, onako kao što to radi Ibrica - govori Šajeta.

Pjevač ne voli da se o njemu govori kao o humanitarcu. Draže mu je čuti da je sjajan ljubavnik ili veliki frajer. No ipak ponekad umjesto novca za gaže traži da mu se plati u kobasicama koje proslijedi psima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • no name_1991 07.10.2014.

    smetlaru mrtvi,ni ne zasluzujes vise

  • 07.10.2014.

    "Imam dobre pjesme za njih, ali ne bih da iz prvog reda slušaju distorziju, rock’n’roll." Koju distorziju, koji rock'nroll????

  • Cvrčko 07.10.2014.

    Šajeta daj napravi nešto i za pomoć micekima, i njima treba puno :( u svakom slučaju legenda i pozitivac da bar takve češće viđamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare