To je to što me zanima!

Šalinović brani Luciju: Ima nas u svim oblicima i veličinama

Nakon izjave televizijske voditeljice Hane Hadžiavdagić da je Lucija ‘samo debela i lijena’, u raspravu se uključila i manekenka Kristina Šalinović
Vidi originalni članak

Prijateljstvo između bivše manekenke Kristine Šalinović i hrvatskog super size modela Lucije Lugomer je kratko, no cure si daju bezuvjetnu potporu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekadašnja manekenka svjetske slave Kristina Šalinović (27) na svojim društvenim mrežama fotografijama u kupaćem kostimu poručuje svim zlobnicima da prestanu s vrijeđanjem njezine prijateljice jer na svijet dolazimo u svim oblicima i veličinama.

Nakon izjave televizijske voditeljice Hane Hadžiavdagić da je Lucija ‘samo debela i lijena’, u raspravu se uključila sa svojim iskrenim komentarom.

- Poznaješ li curu osobno? Znaš li sa sigurnošću da je zdrava i u formi? I ja sam izvan granica mršavosti, pa što sad? Zdrava sam! Nitko nema pravo napadati ikoga vezano za njihov izgleda! Amen! - napisala je Kristina braneći Luciju i dodala: - Naše prijateljstvo je krenulo od početka ove godine. Sreli smo se na nekoliko evenata, kliknule i postale nerazdvojne.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • Belzi 27.07.2017.

    Da, doista, ima nas svih velicina i oblika, ali pri tome vecina ljudi ima zdravu pamet pa svoje salo ne izlaze pogledima u mini badicima. Ovo brdo zvano LL promovira mini badice za lovu od velikih trgovackih lanaca; njoj dobro, zaradjuje, ok, ali da li se zapitala kako ce te jadne cure koje ju slijede, izgledati u mini badicima na plazama i koju kolicinu podsmijeha ce izazvati? Umjesto da navodi djevojke da odrzavaju zdravu, osrednju tjelesnu tezinu, ova promovira salo i celulit u dvadesetima. I prica price kako je sretna sama sa sobom. Da je tako sretna ne bi se photoshopirala. Ajde sada, dajte mi zuti karton ( samo Bog zna zasto) i masu minusa , da se ne bi preuhranjena Luce nasla povrijedjenom....

  • sol 27.07.2017.

    I sve ste dobre, j, krmacu koja bira hranu!:::))))

  • lavlje srce 68 27.07.2017.

    Ja sam ugodno popunjen i volim ovakve komade.Ja se drzim ove bolje da ulja nego da zulja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare