To je to što me zanima!

Salma Hayek dobila zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih: 'Rekli su mi da se vratim sapunicama'

Svi moji dragi obožavatelji, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi, jer iako me nisu poznavali ovdje u Hollywoodu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su tko sam, poručila je Meksikanka svojim fanovima
Vidi originalni članak

Salma Hayek (55) u petak je dosegla novu prekretnicu u karijeri primivši priželjkivanu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Glumica je pozirala u zadivljujućoj crnoj haljini A kroja sa zanosnim dekolteom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svečanosti su joj se pridružili njezin suprug François-Henri Pinault (59) i njihova kći Valentina Paloma (14).

SUDAR GLAVNIH ZVIJEZDA Lady Gaga i Hayek zablistale u dubokim dekolteima na filmskoj premijeri hita 'Dinastija Gucci'

Počast je odao Salmin suprug s ekrana, glumac i komičar Adam Sandler (55) i redateljica njezina nedavno objavljenog Marvelovog igranog filma 'Eternals', Chloe Zhao. Gradonačelnik Los Angelesa Eric Garcetti također je prisustvovao u svečanostima. Zvijezda filma 'Frida' svoj izgled je upotpunila sa crnim štiklama, raspuštenom smeđom kosom, decentnim nakitom i besprijekornom šminkom. 

- Svi moji dragi obožavatelji, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi, jer iako me nisu poznavali ovdje u Hollywoodu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su tko sam. Shvatili su da sam došla ovamo sa snovima kao i oni - poručila je Meksikanka svojim fanovima.

- Sjećam se da mi je studio mnogo puta rekao: 'Zašto se ne vratiš na (meksičke) telenovele? Ovdje nikada nećeš dobiti posao'. Ostala sam zbog ljubavi prema filmu - dodala je Salma, dok je razmišljala o svojim teškim trenucima privikavanja na život u Americi nakon što se u savezne države preselila iz Meksika.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.11.2021.

    Odlična glumica i simpatična osoba.

  • sljastrava 20.11.2021.

    Ima ih i zaslužnijih pa ništa

  • x00x 20.11.2021.

    dobraaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare