To je to što me zanima!

Salma Hayek i kći (14) 'zasjale' na naslovnici meksičkog Voguea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U razgovoru za Vogue otkrile su mnogo detalja iz privatnog života počevši od mode, garderobe, posla, ali i malenih obiteljskih svađa
Vidi originalni članak

Da jabuka ne ide daleko od stabla dokaz je i kći poznate glumice Salme Hayek (55). Naime, poznata  glumica nedavno je pozirala za naslovnicu meksičkog izdanja modnog časopisa 'Vogue' sa svojom kćeri  Valentinom Palomom (14).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada Valentina sa svojih 14 godina snimanje je obavila s lakoćom, a glumica je na Instagramu pohvalila se fotografijom.

U razgovoru za Vogue otkrile su mnogo detalja iz privatnog života počevši od mode, garderobe, posla, ali i malenih obiteljskih svađa.

- Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara. Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću, i to mi se uvijek sviđalo - rekla je glumica.

- Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva da primjećujem marke. Generalno, također volim kombinirati i nositi vintage komade - rekla je mlada Valentina.

Već 2019. godine Valentina je je s majkom prošetala modnom pistom na Milanskom tjednu mode , a voli pohoditi i modne revije.

S polusestrom Mathildom, sjedila je u prvom redu na reviji modne marke 'Balenciaga' u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sljastrava 15.06.2022.

    Nije neka mustra.Da joj mama nije poznata nitko je ne bi ni pogleda

  • Dr.Gonzo. 15.06.2022.

    Bit ce mala dobra samo da jos malo marinira

  • Anonimuss 03.05.2022.

    Bolja mama 1000 puta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare