To je to što me zanima!

Salma Hayek je prošle godine imala koronu, borila se za život: 'Pustite me da umrem kod kuće'

Glumica je provela oko sedam tjedana samoizolacije u svom domu. U jednom trenutku je stavljena na kisik. Još uvijek nije u potpunosti povratila energiju koju je nekad imala
Vidi originalni članak

U intervju za Variety, meksička glumica Salma Hayek je progovorila o svojoj borbi sa koronavirusom. Otkrila je kako je jedva preživjela zarazu virusom na samom početku pandemije, a do sada o tome nije željela govoriti jer se još uvijek nije u potpunosti oporavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj me liječnik molio da odem u bolnicu jer je bilo tako loše - rekla je 54-godišnja Hayek iz londonske vile koju dijeli sa suprugom, predsjednikom uprave tvrtke Kering Francois-Henri Pinault (58) i njihovom 13-godišnjom kćerkom Valentinom.

- Rekla sam 'ne hvala', radije ću umrijeti doma - ispričala je Salma. 

U samoizolaciji je provela oko sedam tjedana, a u jednom trenutku je završila na kisiku. Još uvijek nije u potpunosti povratila energiju koju je nekad imala.

SNIMKA POSTALA HIT Salma Hayek uskočila na prvi avion pa s Hopkinsom uz ples proslavila njegovog Oscara

Međutim, vratila se na posao u travnju kako bi snimila 'Kuću Guccija', redatelja Ridleyja Scotta, u kojoj glumi vidovnjakinju koja je osuđena za pomaganje Patrizii Reggiani (Lady Gaga) u orkestriranju ubojstva njezinog bivšeg supruga Maurizia Guccija (Adam Driver) 1995., nasljednika modnog carstva Gucci.

- Nije bilo puno vremena za oporavak. Ali nije bilo prezahtjevno. Bio je to savršen posao za povratak nakon bolesti - ispričala je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • BMW f 30🇭🇷 21.05.2021.

    Dobra teta...😉

  • wooly 21.05.2021.

    Ajde.

  • Čobo 21.05.2021.

    Ima najprirodnije napravljene silikone ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare