Show

Komentari 1

Salma Hayek uskočila na prvi avion pa s Hopkinsom uz ples proslavila njegovog Oscara

Salma Hayek uskočila na prvi avion pa s Hopkinsom uz ples proslavila njegovog Oscara

Nitko to nije očekivao, pa tako nije bilo ni organizirana proslava. Ali, unatoč tome, Salma Hayek je prvom prilikom došla u Wales svojem prijatelju Anthony Hopkinsu kako bi proslavili dobitak Oscara

Što sve prijatelji rade jedni za druge? Pokazala je Hollywoodska zvijezda Salma Hayek Pinault koja je brže bolje doputovala prvim avionom iz Italije kako bi s prijateljem Anthonyjem Hopkinsom proslavila drugog Oscara.

Dio slavlja zabilježila je i videom kojeg je objavila na Instagramu. U njemu na početne stihove Leonarda Cohena i njegove ljubavne pjesme 'Dance Me To The End of Love' Anthony humoristično 'pleše', a uskoro mu se pridružuje i Salma. Sve zajedno završava jednim lijepim prijateljskim zagrljajem. 

- Slavim s kraljem @anthonyhopkins njegov drugi Oscar za nevjerojatnu glumu u filmu 'Otac' - napisala je uz objavljenu snimku.

Da podsjetimo, zadnji Oscar koji se dodijelio na 93. večeri dodjela se od objava nominacija smatrao sigurnom pobjedom. I to nedavno preminulog Chadwicka Bosemana. Ali, kako se to zna dogoditi, Oscar za glavnu mušku ulogu nije otišao favoritu, već hollywoodskoj legendi Anthony Hopkinsu za ulogu u filmu 'Otac'.

 

Najčitaniji članci