To je to što me zanima!

Salma Hayek mami uzdahe i u šestom desetljeću: 'Ti goriš...'

Salma često svoje pratitelje 'počasti' fotkama u donjem rublju, a od pratitelje ne krije niti privatni život. Ponosno pokazuje i svog supruga, milijardera Françoisa-Henri Pinaulta (58)
Vidi originalni članak

Za nju kažu da je kao vino - što starija, to bolja. Glumica Salma Hayek (54) još jednom je dokazala kako su za nju godine samo broj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda izgleda u kupaćem kostimu, a u prvi plan stavila je bujno poprsje i uski struk. U rekordnom roku 'skupila' je više od dva milijuna lajkova. 

Kao i uvijek, svoje pratitelje ostavila je bez daha. Hvalili su njezinu liniju iako je ušla u šesto desetljeće i pisali kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i upola mlađe žene.

Salma često svoje pratitelje 'počasti' fotkama u donjem rublju, a od pratitelje ne krije niti privatni život. Ponosno pokazuje i svog supruga, milijardera Françoisa-Henri Pinaulta (58).

Inače, par se upoznao 2006. u Veneciji. Pinault je u Veneciju došao u pratnji brata i sestre, a tada se tek razveo od bivše supruge.

Iako su se već prije susretali na društvenim događanjima, do te večeri u Veneciju nisu imali priliku razgovarati.

Između njih je odmah nastala kemija pa su cijelu večer proveli zajedno. Golupčići su se vjenčali na Valentinovo 2009., i to u Parizu. Bila je to privatna ceremonija, a veliki party za njihove obitelji i prijatelje imali su u Italiji krajem travnja iste godine. 

Hayek je, tvrdi, imala puno pogrešnih izbora dok nije upoznala onog pravog. 

NESVAKIDAŠNJE IZDANJE Ogolila se: Salma je pozirala sa sijedom kosom i bez šminke...

- Bila sam očajna dok nisam upoznala njega. On je promijenio čitav moj svijet - rekla je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinezjapano 08.01.2021.

    Kome ne bi nastala kemija i to trenutna kada je milijarder u pitanju?

  • Uragan 08.01.2021.

    Dama sa 55 još uvijek dobro izgleda, no kak mi se čini fotke u badiću su stare najmanje 15 god. Slika 3 i 4 ... lice govori sve

  • Mthesecond 07.01.2021.

    Ovaj njen lik isti Daniel Craig ilitiga James Bond :))) Bas slici na njega..A ona,zgodjusna,korektno izgleda za svoje godine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare