To je to što me zanima!

Salma Hayek pokazala zeku u Rovinju: 'Sretan Uskrs svima!'

Osim snimanja akcijskih scena uživali su i u kupnji domaćih proizvoda na lokalnoj tržnici, a nekolicinom fotografija objavljenih na Instagramu napravili su veliku promociju Hrvatskoj. ..
Vidi originalni članak

Salma Hayek (52) čestitala je Uskrs fanovima na društvenoj mreži i pohvalila se slikom iz Rovinja. Nasmiješena glumica pozirala je na fotografiji na kojoj se u pozadini vidi prepoznatljiva vizura istarskog grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan Uskrs iz Hrvatske - napisala je holivudska glumica.

Hayek je snimala prošlog tjedna uz Ryana Reynoldsa (42) i i Samuela L. Jacksona (70) u Hrvatskoj scene filma 'The Hitman's Wife Bodygurad'. Glumačka postava oduševila se ljepotama istarskog grada i gostoprimstvom domaćina. 

Osim snimanja akcijskih scena uživali su i u kupnji domaćih proizvoda na lokalnoj tržnici, a nekolicinom fotografija objavljenih na Instagramu napravili su veliku promociju Hrvatskoj. Holivudska ekipa preselila je nedavno u Trst, a Salma se nakratko vratila u Hrvatsku kako bi sa suprugom Francoisom Henrijem Painaultom posjetila Brijune.

FOTKE SA SETA Salma se 'utegnula' u lateks i prošetala rovinjskom tržnicom

Par se navodno tamo vozio u Titovom Cadillacu, ručao domaće delicije, a zatim detaljno razgledao Brijune, piše Dnevnik.hr.

Svi koji su uspjeli razgovarati s holivudskim velikanima oduševljeni su njihovom jednostavnošću, a filmski set od 1. svibnja trebao bi se ponovno vratiti u Hrvatsku, ali ovog puta u Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.04.2019.

    lijepa

  • Ouran 21.04.2019.

    Kakve veze ima zec sa Uskrsom... pofarbana jaja također, šunka također... ? Znaju li to svi oni koji se danas maste i ukrašavaju s tim pod okriljem Uskrsa? Znaju li da se u Isusosvoj sredini nije jela šunka!

  • RXM40 21.04.2019.

    Ni Salma nije opterećena,eksplozijama u Šri Lanki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare