To je to što me zanima!

Salma Hayek zapalila internet: Legla u plićak i pokazala grudi

Kakvo tijelo! Izgledaš predobro, vidi se da vježbaš, napisao je ispod objavljenog videa jedan Salmin pratitelj, a s njegovim mišljenjem složili su se i ostali...
Vidi originalni članak

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (52) uživa na ljetovanju, a posljednjom objavom na Instagramu 'zapalila' je internet.

Objavila je seksi video na Instagram profilu i njime oduševila pratitelje. Po mišljenju mnogih, jedna od najaktraktivnijih glumica, legla je u plićak i pritom otkrila bujne obline.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrabro je izabrala jednodijelni kupaći kostim s leopardom uzorkom koji je posebno naglasio njezin dekolte. Njezini obožavatelji nisu se mogli suzdržati pa su odmah krenuli komentirati kako dobro izgleda.

- Kakvo tijelo! Izgledaš predobro, vidi se da vježbaš - napisao je jedan Salmin pratitelj, a s njim su se odmah složili i ostali.

Misle da bi izgledom u kupaćem kostimu glumica mogla posramiti i mnogo mlađe kolegice, a Salma je i inače poznata je po tome da se oduvijek ponosi svojim bujnim oblinama.

Holivudska glumica u braku je s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom (56), a zajedno imaju i djevojčicu Valentinu (11). Njezin suprug iz prvog braka ima još dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • x00x 13.01.2019.

    to je pravi komad a ne ove umjene curkice danas

  • cobi 13.01.2019.

    Svidja mi se ova zena.Lijepa,nekako provokativnog izgleda a opet nekako njezna.Ima ono nesto u njenom pogledu.Bas onako mila...

  • h1gh_3nd 13.01.2019.

    nijednu nije sude i ves slomilo al ih je pojela sminka i mediji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare