To je to što me zanima!

Salmu Hayek kritizirali jer je uređivala fotke, a ona pokazala lice bez šminke: 'Brojim sijede'

Glumica je nakon što su joj pisali da je koristila 'photoshop' na nedavnim objavama, odlučila objaviti fotku u prirodnom izdanju
Vidi originalni članak

Fanovi su je kritizirali da je na fotografijama na društvenim mrežama neprepoznatljiva, a Salma Hayek (56) nedavno je otkrila kako izgleda bez trunke šminke, a pokazala je i sijede pramenove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Budim se i brojim koliko je sijedih i bora jutros stiglo na zabavu - napisala je glumica na Instagramu.

Obožavatelji su joj u komentarima poručili kako ne postoji razlog da se osjeća nesigurno zbog svojih godina te je obasuli komplimentima.

SALMA HAYEK Kritiziraju je zbog pokazivanja dubokog dekoltea, a ona tvrdi: Prirodne su i ne prestaju rasti...

- Zezaš se? Ženo, ti si savršena; Nikad nisi bila ljepša; Salma, zabava tek počinje; Tebi se godine definitivno ne broje; Hvala što pokazuješ koliko si prirodna - pisali su joj, a nedavno je kritike dobila na fotografiju koju je objavila prije crvenog tepiha u Cannesu.

- Ne sliči na sebe; Nekakav loš photoshop ili previše botoksa? - tada su joj pisali.

NA FRANCUSKOJ RIVIJERI Je li dekolte Salme Hayek bio 'predubok'? Ponosnog supruga nitko nije doživio pored nje...

Inače, Salma oduševljava svojom figurom gdje god se pojavi, a nije joj strano ni otkriti duboki dekolte. Za njene grudi većina je pretpostavljala da se glumica podvrgnula operacijama, ali ona tvrdi kako to nije istina

- Nekim ženama se smanjuju. Ali postoje neke žene koje kad se udebljaju, grudi im rastu, a druge žene kad dobiju djecu i doje, grudi rastu i više se ne spuštaju, a onda u nekim slučajevima kad si u menopauzi,ponovno rastu. Ja sam te sreće, da same rastu - ispričala je jednom prilikom za New York Post.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • uwaga 07.06.2023.

    Grudi su joj najljepše

Komentiraj...
Vidi sve komentare