To je to što me zanima!

Salomeina mama: Da je bar moj Nenad dobio djecu...

Salomeinim roditeljima Milici i Vladi ne sviđa se što je Neno napravio grudi. No, mama Milica podržava njegovo pravo da bude što god hoće
Vidi originalni članak

Dok je moj Neno bio na Rabu, sve je bilo u redu. Bio je normalan muškarac, imao je cure i one su letjele za njim. Išao je u vojsku i bio odličan konobar. Ne znam zašto se tako promijenio kad je otišao, kaže Milica Ćuća Žentil (71). Njen najmlađi sin Nenad (39) otišao je u Sloveniju prije 20 godina. On je Salome, najpoznatija transseksualka na ovim prostorima.
- To što bi on htio biti je jedno, a to što jest je nešto drugo. Rodila sam ga kao muškarca i muškarac je još uvijek. Pa i boja glasa mu je muška - priča Milica. Ona i suprug Vlado (70) imaju još dvoje djece, kćer Vlatku (45) i sina Damira (40). Oboje su u braku i imaju djecu.
- Žao mi je jedino što i Neno još nema djecu. Upoznala sam njegovu suprugu Erneju prije pet godina kad su se vjenčali. Došli su i pokazali mi vjenčani list. To je prekrasna žena - rekla je Milica. Opovrgnula je rapske priče da Nenad, kad ljeti dođe u rodni grad, spava u hotelu jer je u svađi s obitelji.
- Dolazi svako ljeto i spava kod nas. Čujemo se bar jedanput u petnaest dana. On je moje dijete i volim ga. Pa nije on ni lažov ni kriminalac. Ima pravo živjeti kako želi. Draže mi je da je takav nego da se drogira. Jedino mi se ne sviđa što si je napravio grudi. To smeta mome mužu, ne voli kad tu po Rabu hoda sa sisama - priznaje Milica. Redovito gleda “Big Brother”, u kojem Salome često govori da mora paziti kako se ponaša zbog mame.
- Nisam htjela da ide u 'Big Brother’ zbog ljudi, ali on je htio pa sam se složila. Još nije napravio neku falenku (pogrešku) u emisijama - kaže Milica i tvrdi da njoj Rabljani ništa loše ne pričaju o Nenadu. Isto tvrdi i njena unuka Eneja (18), za koju Milica kaže da je isti Nenad. Salome je Enejina strina.
- Ljudi to prihvaćaju, nitko u školi nije zločest - rekla je Eneja, koja bi željela kod strine u Sloveniju.

TATA NEĆE RAZGOVARATI
Salomein tata nije želio pričati. Susjedi kažu da je konzervativan. Da je Salome draga, pričale su njegova mama Milica i nećakinja Eneja.

SALOME JE SVE PREVARILA
Salome je prvi put izvela striptiz u restoranu Koralj. Tek kad se skinula do gaća, vidjeli su da je muško, kaže vlasnik Josip Dudić.

IMAO MANIRE DJEVOJČICE
Neno je imao manire djevojčice. Ali je bio jako drag dečko, rekao je Šime Tomulić (58), Salomein srednjoškolski profesor marksizma.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • user_2858 16.03.2008.

    Nije dobio djecu al je dobio u dupe par puta

  • entoni 16.03.2008.

    Roci potpisujem !

  • Elio 15.03.2008.

    eh o ovomo bi se dalo raspravljat ali salome je to što je i točka sretno u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare