To je to što me zanima!

'Salon na vrhuncu': Kći Jelene Veljače psu je nalakirala nokte

'Bili su kišni dani pa je kućni salon bio na vrhuncu', napisala je scenaristica ispod fotografije psa i kćerke, dok su pratitelji u komentarima primijetili kako psu ne smeta ovakav 'tretman'
Vidi originalni članak

Producentica i scenaristica Jelena Veljača (37), objavila je na Instagram profilu fotografiju kćerkice Lene (3) koja je još jednom šokirala Jelenine mnogobrojne pratitelje.

Naime, na fotografiji djevojčica pozira s četveronožnim članom obitelji, a pažnju je najviše privukla činjenica kako Lena psu lakira nokte, odnosno kandže.  

ODMARA U INDONEZIJI Jelena Veljača razgolitila se na Instagramu: 'Sjajna ti je guza'

- Bili su kišni dani pa je kućni salon bio na vrhuncu - napisala je scenaristica ispod fotografije psa i kćerke, dok su pratitelji u komentarima primijetili kako psu ne smeta ovakav 'tretman'.

-'Kako se divno prepustio manikuri ', 'Da, tako počinje', 'Preslatko', 'To se događa i kod nas u kući', 'Maštovita kao mama' - neki su od komentara Jeleninih obožavatelja.

No, ako je suditi po komentarima obožavatelja životinja ovako ponašanje prema kućnim ljubimcima nije najprimjerenije niti preporučeno.

Jelena često ističe kako ju je majčinstvo promijenilo te kako joj je najvažnija sreća kćerkice Lene, koju ima iz braka s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom (48). Scenaristica i glumac su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a često objavljuju i zajedničke fotografije.

- Mislim da je najprirodnija i najbolja moguća stvar za dijete da mu se roditelji i dalje druže te budu prijatelji. Naravno, ako je to moguće - objasnila nam je Veljača.

'POGREŠAN ČOVJEK' Veljača objavila fotku sa seta: 'Ajme ne, otkrila si kraj serije'

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Trošislav 04.06.2019.

    Otkad pas ima nokte.

  • Mrki Medo 03.06.2019.

    Slijedi farbanje kravljeg vimena i bikovih muda.

  • Aj ća. 03.06.2019.

    Ajme... mogla je tebi lakirat, a ne psu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare