To je to što me zanima!

Salt Bae naljutio fana: 'Više nije moj heroj, povrijedio me...'

Poznati kuhar već je neko vrijeme u centru pozornosti zbog svojeg ponašanja koje mnogi smatraju nedoličnim. Sada se društvenim mrežama proširio video gdje je odbio velikog obožavatelja
Vidi originalni članak

Poznati turski kuha Nusret Gökçe (39) nastavlja šokirati obožavatelje na društvenim mrežama. Nedavno se našao na meti kritika zbog ponašanja na SP-u, a sada se na TikToku proširio video gdje je odbio razgovarati s obožavateljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tiktoker Masala Bhai objavio je video trenutka kada se upoznavao s Nusretom, a nakon kojega se razočarao u svojeg idola.

NA SP-u U KATRU Poznati turski kuhar vukao je Messija za ruke, a sada su mu zabranili dolazak na utakmicu

- Doslovno želim biti poput tebe. Sve sam naučio od tebe, stvaram vlastite videe baš poput tebe jer si moja inspiracija - rekao je Masala kuharu.

@masala_bhai Masala Bae meets Saltbae 😱 @nusr_et #tiktoksouthafrica #foryoupage #sad #saltbae #food #meet #meat #nusret ♬ Join vibecaptains discord - Kevin

Ono što je chef napravio nakon toga, šokiralo je obožavatelja. Kuhar se samo okrenuo prema kameri, pokazao palac prema gore i rekao 'uživaj'.

Tiktoker je uz video na početku napisao savjetovao pratitelje da nikad ne upoznaju svoje heroje, a rekao je i kako ga je Nusret povrijedio te da više nije njegov heroj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Finida 04.01.2023.

    Tik toker,Salt...Koji nazivi,koje gluposti to sve.Soli meso,reže..Tik toker...cccc

  • 03.01.2023.

    Nije mi jasno što je lik očekivao? 😳🙄

  • žkime 03.01.2023.

    Soli i reže meso ko profesionalni amater.

Komentiraj...
Vidi sve komentare