To je to što me zanima!

Sambora napustio turneju jer se posvađao s Bon Jovijem?

Izvori blisku Jon Bon Joviju tvrde da je stalno omalovažavao gitarista i da su se svađali oko novca. Bon Jovi je naveo da se razlog krije u 'osobnim problemima'
Vidi originalni članak

Gitarist američke rock grupe Bon Jovi, Richie Sambora, napustio je sjevernoameričku turneju benda. Prema pisanju američkog portala TMZ, razlog toga navodno se krije u 'ratu' koji već duže vrijeme vodi s Jon Bon Jovijem, a ne u njegovoj dugogodišnjoj ovisnosti o alkoholu jer je sada navodno 'čist'. Izvori blisku frontmanu benda tvrde da ga je Bon Jovi stalno omalovažavao i da su se prepirali oko novca. Richie u srijedu nije nastupio na koncertu u kanadskom gradu Calgary dok je Bon Jovi njihovoj internetskoj stranici objavio da Sambora odustaje od nastupa zbog 'osobnih problema'.

- Imao sam dvije mogućnosti, spakirati se i otići kući ili vam dati sve što mogu. Richie Sambora neće nastupati, ako vas ikada više trebam, to je večeras, Calgary - rekao je okupljenima na koncertu. 

U međuvremenu, Richie je prošli tjedan snimljen na odmoru s kćeri na Havajima. Izvori bliski bendu navode kako se Sambora nada da će izgladiti stvari s Bon Jovijem prije 19. travnja kada bend nastupa u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tetec Cinober 05.04.2013.

    Valjda se budu pomirili do Evropske turneje jer imam kartu za Milano, a bez Sambore to nije to

  • journey 04.04.2013.

    Nemate pojma ni vi ni novine od kojih ste to kopirali. Nit je Sambora bolestan, nit je u zatvoru, a nisu ni posvađani jer je Matt Bongiovi ( Jonov brat ) potvrdio da nema svađe niti napuštanja benda. Čovjek je došao s njima taj dan na koncert i otkazao par sati prije. Vjerojatno je netko u obitelji bolestan, ali ako oni žele da to ostane privatna stvar, onda to i treba poštovati. Zato ne pišite gluposti jer širite laži i obmanjujete javnost!

  • vecky 04.04.2013.

    Kakve gluposti sam pročitala ,nevjerojatno.Stvarno bi bilo vrijeme da proguglate prije nego napišete članak.Ne radi se o Justinu Bieberu nego o Richieju Sambori i Jon Bon Gioviju, i mala djeca znaju njihovu biografiju a vi niste u stanju provjeriti ni iz kojeg je grada rodom The King of swing! Da malo bolje poznajete bend,znali bi onu ''what happens in Bon Jovi stays in Bon Jovi '' !

Komentiraj...
Vidi sve komentare