To je to što me zanima!

Sambora: Sviramo u bizarnim zemljama kao što je Hrvatska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gitarist grupe Bon Jovi dao je intervju u kojem je pričao o europskoj turneji. Govorio je o stadionima na kojima sviraju, a spomenuo je i neku tamo, bizarnu, Hrvatsku
Vidi originalni članak

Richie Sambora (51) u Chicagu je dao intervju u kojem je govorio o turneji 'The Circle Tour'. Spomenuo je i Hrvatsku u kojoj grupa nastupa 8. lipnja.

- Svaki put kad izađem na pozornicu čudim se što to i dalje radim. Obožavam svoj posao i nastupamo po zaista velikim stadionima. U Europi sviramo na 30 stadiona, a idemo čak i na bizarna mjesta poput Hrvatske i Uzbekistana - rekao je Richie. 

Novinarka ga je tada pitala kako izgleda backstage u zemljama poput Hrvatske.

- Nisam još nikad bio tamo. Hrvatska će mi biti novo iskustvo - odgovorio joj je Sambora i nastavio pričati o dogodovštinama s turneje.

Bend je odabrao Zagreb kao prvi grad europske turneje, a nastupaju 8. lipnja na maksimirskom stadionu. Pjevač je od organizatora tražio hrvatsku kuharicu jer želi kušati domaću hranu, a spavat će u hotelu Esplanade. Članovi ekipe već postavljaju 150 tona tešku pozornicu, a fanovi će gledati u najveći videozid na svijetu. Visok je gotovo 35 metara.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • MarijaGrančić 09.06.2011.

    nije mislio bizarna,kao glupa,zaostala itd..rekao je to zbog ratova i toga,a svejedno,sto god on mislio,meni su oni extra,iako pjevac misli sve najbolje,a samo ovi eto,kreten govori to..

  • octo 09.06.2011.

    čoban mama mu je bizarna

  • nicki1 09.06.2011.

    Moja baba bi rekla:ajme dite ma neces valjda ic' gledat' te "drogase"...ma u nji' puscaju "drozgu" na zvucnike:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare