To je to što me zanima!

Sammir: Ja sina neću napustiti kao što je otac mene ostavio

Brazilski nogometaš, koji je nedavno dobio sina, otkrio je za Story da ga je otac napustio kada je imao četiri godine te da on želi biti bolji otac svom djetetu
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Jorge Sammir Cruz Campos (24), koji je početkom srpnja dobio sina s djevojkom Yasmin Chemin, otkrio je u intervjuu za Story da želi biti bolji otac svom djetetu nego što je njegov otac bio njemu. 

Nogometaša je otac napustio kada je imao četiri godine, a nakon što je zasnovao novu obitelj te ga zamolio za financijsku pomoć Sammir mu svaki mjesec na račun uplati određeni iznos jer misli da je njegova dužnost pomoći mu ako može. Osim njemu, financijski pomaže i svojim siromašnim sunarodnjacima te starijoj sestri koja je izgubila posao. Sinčića Nou, rođenog u Brazilu, vidjet će tek za tri mjeseca jer su im liječnici savjetovali da ne lete ranije. Otkriva da nisu planirali dijete, no sada misli da će maleni još više učvrstiti njegovu vezu s Yasmine za koju bi se volio oženiti u Brazilu, no sumnja da će to biti ove godine.

Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 13

  • baldrick_1 20.07.2011.

    Upravo takvi naprije napuste svoju djecu. To ide kao prokletstvo koje se na nekakav čudan način nasljeđuje po muškoj strani. Daj Bože da griješim, ali Sammira vidim kao jako nemarnog i nezainteresiranog oca, koji vodi računa samo o svojim glupim problemima, a dijete ostavlja po strani.

  • SpužvaBobSkockani 20.07.2011.

    Maminjo, daj mu tjedan slobodno ili mu dovedi obitelj da čovjek ne popizdi, to može uticati i na igru ...

  • aurora73 20.07.2011.

    Da bit češ dobar otac...samo se ti tiješi... Da si "dobar" otac, sad bi cijela obitelj bila na okupu a ne vako. Još kaže neki dan, kako je avionska karta za Brazil skupa.....a nije preskupo zapit 15 000kuna u jedno veće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare