To je to što me zanima!

Sammirov recept za uspjeh: Trening s okusom šampanjca

TKO ZNA, ZNA Sammir se za povratak na Maksimir i terapiju ozlijeđene noge pripremio tako što je tulumario s prijateljima uz šampanjac i elektroničku glazbu
Vidi originalni članak

Noćne izlaske s litrama alkohola nogometaš Dinama ne prakticira samo na odmoru. Vratio se u Zagreb i nastavio u svojem prepoznatljivom stilu.

Ni naporna terapija na koju mora ići nakon što je ozlijedio koljeno nije ga spriječila da bude budan do sitnih sati. S društvom je tulumario u svojem stanu u Zagrebu, a sljedeće jutro jurio je na trening. Kako je objavljivanje svakog svojeg koraka na Instagramu za Sammira postala svakodnevna aktivnost, opet se pohvalio fotografijama skupocjenog šampanjca s kojim je dočekao prijatelje. Ovaj put je Dom Perignon od 5000 kuna s kojim se častio na Hvaru zamijenio malo skromnijim šampanjcem Armand de Brignac, koji se u vinotekama može kupiti za 2000 kuna. Ali cijena u restoranu mu seže i do 4000 kuna. 

Da društvo, skupocjeni alkohol i cupkanje uz elektroničku glazbu na techno partyjima na kojima je bio na Hvaru i u Splitu dodatno relaksiraju hrvatskog reprezentativca, pokazali su i komentari njegovih prijatelja.

- Ništa ne liječi bolje nego tulumarenje i alkohol. Sammire, ti to dobro znaš - napisali su mu na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tako je 19.07.2013.

    dajte ostavite covjeka na miru

  • lukica23_1 19.07.2013.

    dakle da ne trenira za šankom nebi bio tak uspješan!

  • peter_1 19.07.2013.

    dammire pa nadam se da će ove pripreme po noćnim klubovima sa cajkama i skupi pjenušac uroditi plodom i da ćeš uspjeti pronaći klub koji će htjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare