To je to što me zanima!

Samo na 24sata.hr poslušajte novi ljetni hit Luke Nižetića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od naših najboljih i, prema mnogima, najzgodnijih pjevača, Luka Nižetić, za svoju je publiku pripremio novi album, a mi vam donosimo njegov ljetni hit
Vidi originalni članak

Pjesma 'Jugo' najavni je singl Lukinog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma koji pod imenom 'Kad zasvira...' izlazi sredinom svibnja. Uz ovu novost iz Lukine radionice, uskoro se počinje snimati i zanimljiv spot za za navedeni singl u maniri Fellinijevskih filmova, što znači da možemo očekivati slikovit i pomaknut uradak.

Ovu pjesmu bih mogao nazvati 'južnjački soundtrack' njezin aranžman odmiče od neke standardne hrvatske produkcije i bliži je mom senzibilitetu, objašnjava Luka

Samo na 24sata.hr

Kako bi iščekivanje ovih poslastica bilo slađe, omogućili smo vam da ljetnu veselicu „Jugo“, nakon njezinog premijernog puštanja u eteru showa Dalibora Petka na Narodnom radiju, od danas do srijede ekskluzivno poslušate na portalu 24sata.hr.

''Pjesma je sve samo ne normalna'' ističe Luka i dodaje kako kombinira dalmatinski i ska zvuk - s jedne strane imamo dominatne ritmične brass elemente, a s druge mandolinu i klapsku dionicu što u finalu daje prilično zanimljivu i neuobičajenu zvučnu sliku.

Ovakav opis zasigurno budi vašu znatiželju, stoga poslušajte pjesmu koja će vas natjerati vruće ljetne dane i noći provedete plešući i pjevajući.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • natko123 25.04.2012.

    Svi koji ne volite luku iš sa stranice. Samo se i dalje nastavite trovati s Kitićima, Matićima, Sakićima, cecama i acama.

  • TH 24.04.2012.

    ja znam luka da volis glazbu sve to stoji...ali nemas pojma o pojmuuuu sorry

  • drpalo 24.04.2012.

    odma me podsjetila na balaševićevu muziku , ali dobro originali su stvarno rijetki

Komentiraj...
Vidi sve komentare