To je to što me zanima!

Samo provokacije: Da je želio, Superman bi usmrtio Batmana

Praktički svi dosadašnji foršpani su nam govorili samo jedno - Batman će poraziti Supermana. No po najnovijem se čini da je to bila samo varka, i da je prava istina u stvari posve drugačija
Vidi originalni članak

Kako to već godinama radi, Jimmy Kimmel je i ove godine održao svoju tradicionalnu emisiju u kojoj su se pojavile i zvijezde iz nadolazećeg hita, 'Batman v Superman: Zora pravednika'. Henry Cavill i Jesse Eisenberg su bili predstavljeni u snimljenim segmentima, no Ben Affleck je stigao uživo, i predstavio je nešto duži segment već poznate borbe dvojice superjunaka.

U njemu se vidi da je Superman, premda su nam dosadašnji foršpani davali naznaku da je suprotno, u stvari poprilično suzdržan i da koristi samo djelić svojih moći i sposobnosti da bi pobijedio Batmana.

Pogledajte video

U glavnim ulogama su Ben Affleck, Henry Cavill i Gal Gadot. Sporedne su preuzeli Jesse Eisenberg (Lex Luthor) te Jeremy Irons u ulozi butlera Alfreda. Uloge iz 'Čovjeka od čelika' repriziraju Amy Adams (Lois Lane), Lawrence Fishburne (Perry White) i Diane Lane (Martha Kent). Osim Gal Gadot i Bena Afflecka, pridošlica u filmu je i Jason Momoa, koji glumi Aquamana.

Film u CineStar kinima možete pogledati od 25. ožujka 2016. godine, ili pretpremijerno već 23. ovog mjeseca.

Što mislite, koliko će se Superman suzdržavati? Ima li Batman šanse?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BabaPela 05.03.2016.

    da bi zaista pobjedio supermana (pod uvjetom da S jest dobrica), batman bi trebao postat krajnji zlikovac, brutalan, proračunati ubojica, masakrator i bez savjesti, koristiti nedužne ljude ko ucjenu i prvom prilikom krknut neprijatelja, a ne držat mu "moralne" prodike ko onaj nazovigenije a glupavi Lex..... -uz kriptonit i ostala luda izmišljena kamenja to bi mu bilo logično,ućinkovito oružije

  • Crni Zoki 05.03.2016.

    Dok se Supermen razvija konstantno,čovjek je i dalje čovjek. Supermen je dosegao razinu kada mu kriptonit ne šteti. Stavi Batmana na vrhuncu i Supermana,što misliš tko bi pobijedio?

  • RobertZec 05.03.2016.

    nikakve spravice netrebaju samo dobar boxer sa kriptonitom i on je na podu...pihh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare