To je to što me zanima!

Samoanci i Maori obožavaju Olivera, a na koncertu su izveli 'Pismo moja' i sve oduševili

Osim 'Pismo moja', grupa je u klapskom tonu zapjevala na poziv voditelja Duška Ćurlića zapjevala nekoliko stihova iz pjesme 'Ča je život vengo fantažija'
Vidi originalni članak

Novozelandska skupina 'The Shades' također je nastupila u sklopu programa 'Trag u beskraju' u Veloj Luci. Grupa koju čine dva Samoanca i dva Maora oduševila je okupljene interpretacijom jedne od najpoznatijih Oliverovih pjesama 'Pismo moja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupa 'The Shades' u Hrvatskoj je na ljetnoj turneji zajedno s Ansamblom kralj Tomislav, koji čine novozelandski Hrvati i njihovi prijatelji Maori i Samoanci. 

Osim 'Pismo moja', grupa je u klapskom tonu zapjevala na poziv voditelja Duška Ćurlića zapjevala nekoliko stihova iz pjesme 'Ča je život vengo fantažija'.

VELIČANSTVENI KONCERT Hari Rončević: Imao sam tu privilegiju živjeti u vremenu s jednim i jedinim Oliverom

Publika nije ostala ravnodušna na njhovu izvedbu, a okupljene je oduševio i njihov odličan izgovor hrvatskih riječi. 

Koncert 'Trag u beskraju' vrhunac je višednevnog programa koji se svake godine održava u čast preminulom Oliveru Dragojeviću.

'TRAG U BESKRAJU' FOTO Prekrasni prizori iz Vele Luke: Stotine se natiskale na rivu u čast Oliveru Dragojeviću

Ovo je peta godina da se obožavatelji okupljaju u Veloj Luci da bi se prisjetili velikog glazbenika. 

POGLEDAJTE OVAJ HIT! POLKA VERZIJA OLIVERA:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Car.Mrgud 30.07.2023.

    Sad nedoumica- bi li čovjek ovu dizdar pozvao da prizove loše vrijeme ilipak odagna dobro? Inače, ovi jedini dobri jučer... Oliver može bit zadovoljan.

  • dinamary 30.07.2023.

    Glasovno najbolji....svi ostali debelo podbacili...Tolja, Dizdar, Cvek....nije mi jasno da li je vrućina bila razlog losih glasnica ili jednostavno ne znaju pjevati

  • Coney 30.07.2023.

    Najbolji sinoc, jedini koji su bili na nivou. Ostali se posteno osramotili, posebno Tolja i Dizdar, ono je bilo van svakog nivoa.I jos jednom se pokazala Oliverova velicina, znaci svi izvodaci imaju dobre do vrhunske glasove i nijedan se nije priblizio originalu, unakazili su svaku pjesmu. Jedan je Oliver.

Komentiraj...
Vidi sve komentare