To je to što me zanima!

Samozatajni umjetnik Pali Baša postao je Jack Sparrow: 'Na tren ti je gluma bila briljantna!'

Za svoj je nastup samostalno izradio periku i sašio poseban kostim, a njegov se trud itekako isplatio jer su ga članovi žirija nagradili prolaznim glasovima. Inače, Pali je rođen u Srbiji, a trenutačno živi u Istri
Vidi originalni članak

Talent brzog slikanja u 'Supertalentu' demonstrirao je kandidat Pali Baša. Pojavio se na pozornici u dugačkom ogrtaču koji mu je pokrivao lice. Svoje je umjetničko djelo nacrtao naopačke, a kada ga je okrenuo, gledatelje je dočekalo dvostruko iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što se na njegovom platnu nalazio naslikani portret Jacka Sparrowa iz popularnog filmskog serijala 'Pirati s Kariba', nakon što je Pali Baša spustio ogrtač i okrenuo se prema publici otkrio je da se i sam vjerno prerušio u njegov lik. Za svoj je nastup samostalno izradio periku i sašio poseban kostim, a njegov se trud itekako isplatio jer su ga članovi žirija nagradili prolaznim glasovima. 

- Jako cijenim svestranost, tvoju vještinu, a cijenim i činjenicu da si jako tajanstven i to je možda najbolji dio tvog nastupa - izjavila je Martina Tomčić (47)

- Po meni je samo slikanje dovoljno, kostim je nepotreban - rekao je Davor Bilman.

- Ti toliko izgledaš realno. Ta tvoja gluma je bila na trenutak briljantna - pohvalio je Fabijan Pavao Medvešek glumačke elemente na kraju nastupa. 

MAJIN STILIST Maja Šuput pohvalila se kako je Grubnić ulji prije Supertalenta: 'Nikad ugodnije snimanje. Hit'

Inače, Pali je rođen u Srbiji, a trenutačno živi u Istri. Oduvijek se igrao sam ili samo s bratićem, tako da je počeo crtati već s tri godine. U njegovom djetinjstvu nije bilo raznih online zanimacija, pa se kao dijete morao naučiti zabaviti sam. Samouk je i jako dobar u tome što radi. Bojao se da bi ga obitelj i okolina mogli sputavati u njegovom stvaranju.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pikoparizer 17.10.2022.

    Radi u Dino parku u Istri i to mu je uniforma za rad

Komentiraj...
Vidi sve komentare