To je to što me zanima!

Sandi Cenov je na koncertu poljubio Jelenu Bosančić?

Jelena se pohvalila farmerima da ju je prije tri godine jedan hrvatski pjevač poljubio tijekom koncerta. Farmeri su pogađali o kome je riječ
Vidi originalni članak

Mene je jedan pjevač poljubio u usta, izjavila je tijekom večere Jelena Bosančić (25), a Josip Ivančić (31) odmah ju je upitao da li se ponosi time. Antonio ju je zezao da li je riječ o Dušku Lokinu, a Stjepan Božić (36) pitao je da li je propjevala nakon poljupca.
- Ma nisam ja uopće pjevala nego sam bila na koncertu i iznenadio me. Mlad je, zvijezda i to kakva - nastavila je otkrivati pojedinosti. Branka Mutti (52) i Ava Karabatić (21) pomislile su da je riječ o Luki Nižetiću, no ona je nastavila opovrgavati imena koja su stanari 'Farme' nabrajali.
-  Ma najljepši momak što je bio kraj mene - rekla je Jelena. Branka je nakon toga primijetila da je Josip ljubomoran.
- Josipe, potisni svoje osjećaje ljubomore, molim te - rekla je Branka, a on joj je odgovorio da ne može, da je to jače od njega. Nastavili su nabrajati, a nakon što je netko spomenuo Sandija Cenova (42), Jelena se zacrvenila te malo kasnije to i opovrgnula.
- Jesam pogodila? Sandi je jedini koji radi takve stvari - rekla je Sabina Čedić (22). Malo kasnije Jelena je pobjegla u kuhinju kako ne bi priznala upornim farmerima o kome je riječ.

AVA U SUZAMA: ROĐENDAN ĆE DOČEKATI KAO SLUŠKINJA
Dragi farmeri, tek sam sjeo na ovu stolicu, a već imam ozbiljan zadatak. Bolje rečeno ružan zadatak. Neću puno dužiti. Svi koji su ovdje sjedili su to napravili, pa ću i ja to napraviti. Za ovotjednu slugu i sluškinju biram Antonija i Avu. Da objasnim zbog čega. Opće je poznato na osnovi čega ja to radim. Cijenim rad pa sam tako i došao do ovog zaključka. Želim vam da budete dobre sluge, u što ja uopće ne sumnjam. Uzmite svoje stvari i napustite našu kuću i odite u kuću za sluge i sluškinje, rekao im je gazda Elio Pisak (57). Otkako je čula da je sluškinja, Ava Karabatić (21) nije prestajala plakati.
- Stvarno nije fer. Bolje da sam izašla! Kako će meni biti samoj u kućici čekati svoj rođendan? Što misliš kakav je to osjećaj!? A danas sam stvarno radila - rekla je plačući Antoniju Marušiću (29) koji ju je zagrlio i pokušao utješiti.
- Nije meni ovo teško palo, briga me za to, ja sam rođena u četvrtak i kako ću se ja osjećati u travi gdje nema nikoga? Nitko to nije zaslužio - nastavila je jecajući odlična splitska studentica. Ona bi 20. svibnja trebala proslaviti 22. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Miden 17.05.2010.

    Odlicna splitska studentica hahahahahaahahaha

  • ika19 17.05.2010.

    ma rastave za koju godinu će biti ko dobar dan.. a za prevare da ni ne govorim...ostanem prosto šokirana kad čujem ko koga vara,a pred drugima se prave najzaljubljeniji na svijetu...

  • dkotla22 17.05.2010.

    I da je htio USTAŠCA joj nije mogao promašiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare