To je to što me zanima!

Sandi promijenio ime i sad je ponovno Aleksandar

Sandi je zbog “zlih sila” podnio zahtjev da mu se ime Aleksandar vrati na dokumente. U braku je s Ilinom, s kojom se tajno vjenčao na Baliju
Vidi originalni članak

Svoje pravo ime Aleksandar na službenim sam dokumentima negdje 1997. godine promijenio u Sandi. Taj mi je nadimak dala mama jer sam rođen u nedjelju, rekao je pjevač. Na oglasnoj ploči zagrebačke Gradske uprave Centar odnedavno stoji njegov zahtjev za promjenom imena. Sandi Cenov (40) dodao je kako ionako uskoro mora mijenjati vozačku dozvolu, putovnicu i osobnu iskaznicu pa zašto onda ne bi vratio i svoje pravo ime.
- Ime sam odlučio tek sad promijeniti jer sam ponukan našom upravom koja zahtijeva stalno mijenjanje dokumenata. Ionako me svi oduvijek zovu Sandi, a tako će i ostati - kaže. Smatra da mu je sve krenulo nizbrdo čim je svoje krsno ime promijenio u Sandi.
- Kao da mi je na vrat navuklo neke zle sile. S Božjim stvarima se ne treba igrati pa ću sad ispraviti svoju pogrešku - govori Sandi. On je već dvije godine u braku s Ilinom, s kojom se tajno vjenčao na Baliju. Iako je vjenčani list dokument koji se ne mora mijenjati, zbog Sandijeve želje da vrati svoje ime i to će promijeniti. Kćer Zaru Ilina i Sandi dobili su prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • roccoroker 06.02.2008.

    Kakve zle sile...pa nije imao poštenu pjesmu 100 godina. Tip se okreće kako vjetar pušte, te pjeva dance, te pop te narodnjake sve pod cijenu slave, nema svoju osobnost niti stoji iza onoga što radi već je očito samo lova u pitanju. A karijeru nije napravio na temelju svojih pjesama nego ljubavnih afera sa misicama. Uostalom na koncerte mu ne dođe ni 10 ljudi a mediji ga tretiraju kao neku zvijezdzu

  • sinke 06.02.2008.

    zašto admin briše istinu? pa Aco je srpsko ime i time nikog nisam uvrijedio.

  • Ivan Jurić 05.02.2008.

    Koga boli ona stvar za ovog debila!?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare