To je to što me zanima!

Sandi u Tajlandu zavodio prezgodnog "lady boya"

Pjevač otkriva kako je nakon nekih njegovih gaža bilo seksa. Nekoliko puta bio je s nimfomankom. Iako je maštovit, kaže da je klasičar u krevetu
Vidi originalni članak

Pjevač Aleksandar Cenov od života je uvijek uzimao ono što mu se pružalo. Tako je za rubriku Sexpresso na T-portalu otkrio kako su on i seks oduvijek bili jako dobri frendovi. Sandi se nije hvalisao da je spavao s nekom djevojkom s kojom nije završio u krevetu, naprotiv morao je često lagati da nije s nekim spavao. Pjevač otkriva kako je svojedobno bilo dosta seksa nakon njegovih gaža, a priznao je i da se nekoliko puta susreo s nimfomankom. Na pitanje može li muškarca frustrirati seksualni nagon nimfomanke, Sandi kaže kako to ne mora biti slučaj. Jedino ako si osobe ne odgovaraju, onda može biti naporno, zaključuje.
- Totalno sam old school tip, koliko god sam maštovit, ipak sam klasičar što se seksa tiče - izjavio je Sandi koji je bio na Tajlandu, a tamo mu se dogodila jedna od najstrašnijih stvari u životu.
- Bio sam tamo dva tjedna. Najzgodnije biće koje sam vidio tamo bila je jedna dama koja je bila prezgodna. Proveli smo cijelu večer u spiki i već sam mislio da je to 'to'. Onda mi je došao prijatelj. Raspitao se okolo i rekao mi da je dama ustvari 'lady boy' - otkriva pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ciciban3 29.01.2009.

    Jel to najava još jednog celebrity preljuba?

  • angel7 29.01.2009.

    kaj me briga...

  • tajnamoja 29.01.2009.

    Ma kakav biseksualac sandy! običan lik, da običniji ne može biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare