To je to što me zanima!

Sandler poludio na paparazze: Ulovili ga dok sjedi na pedikuri

U jednom trenutku shvatio je kako ga netko fotografira, a njegova je reakcija mnoge nasmijala. Mahao je prstom da ga prestanu fotografirati, a sudeći prema njegovu izrazu lica, neugodno se iznenadio...
Vidi originalni članak

Ako ste obožavatelj komedije, zasigurno ste barem jednom na malim ekranima vidjeli lice komičara Adama Sandlera (53). No čini se kako ovaj komičar svoje obožavatelje nasmijava i izvan glume.

POGLEDAJTE VIDEO:

Paparazzi su ga 'ulovili' u losanđeleškom kozmetičkom salonu dok je uživao u tretmanu pedikure u plavoj trenirci i kratkim hlačama. U jednom trenutku shvatio je kako ga netko fotografira, a njegova je reakcija mnoge nasmijala. Mahao je prstom da ga prestanu fotografirati, a sudeći prema njegovu izrazu lica, neugodno se iznenadio.

Adam je jedan od najdosljednijih komičara koji rade u Hollywoodu. Njegova ranija djela oblikovala su devedesete kao zlatno doba holivudske komedije i pomogla u definiranju žanra. Gledatelje nisu toliko privlačile same priče, već njegovi šarmantni nastupi.

Show Adam Sandler: Zauvijek ću ostati samo dežurni klaun

Sandlerov nastup kao neodgovornog i emocionalno nezrelog čovjeka postao je njegov zaštitni znak. To je osobina koja se može pratiti sve od početka njegove karijere u komediji 'Saturday Night Live'. Inače, Adam se prvi put na televiziji pojavio 1980. u glavnoj ulozi u jednoj od epizoda serije 'Cosby Show', a krajem osamdesetih sudjelovao je u emisiji 'Daljinski upravljač'.

Krajem 2017. Sandler je bio četvrti na popisu najuspješnijih holivudskih zvijezda. Njegova ukupna naknada za dva filma godine 'Priče obitelji Mairowitz' i 'Sandy Wexler' iznosila je 50 milijuna dolara.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 
Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_412275 07.02.2020.

    Predobar glumac👍😊😊😊

  • mentalist1 07.02.2020.

    Ovaj clanak nema nikakvog smisla, vidi se da se covjek sali.

  • provokator_ 07.02.2020.

    ...ja mislio sanader..

Komentiraj...
Vidi sve komentare