To je to što me zanima!

Sandra Afrika: Vilu i auto sam dobila od bake i djeda na dar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagorcima je zasmetalo što se turbofolk pjevačica često fotografira razgolićena, ali ona se ne boji nastupiti u zagrebačkom noćnom klubu jer ju to nije obeshrabrilo
Vidi originalni članak

Iako su se protiv koncerta srpske turbofolk pjevačice u dvorani krapinske srednje škole pobunili gradonačelnik i šef lokalnog HDZ-a, Sandra Afrika (26) ne boji se u petak nastupiti u zagrebačkom klubu H2O. Zagorcima je zasmetalo što se pjevačica često fotografira razgolićena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To me nije obeshrabrilo - kaže pjevačica.

Tvrdi da na garderobu i šminku troši kao prosječna žena. Ovaj tjedan i u Srbiji je pokušala dokazati da ne odskače od drugih. Poreznicima je tvrdila da nije zaslužna za svoj luksuzni životni stil.

- Vilu u Švicarskoj i BMW kupili su mi djed i baka koji rade u Njemačkoj - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • Prva Proleterska 05.02.2015.

    Ova je tolko pametna , da nezna , da je sada uvalila babu i deku u ralje poreznoj ! Darovi -nekretnine se ne mogu darivati bez plaćanja poreza !! Samo jado to nezna.

  • MarijaJurić 05.02.2015.

    jako su bogati njeni djed i baka...priča za malu djecu...

  • 05.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare