To je to što me zanima!

Sandra Bagarić s radnicima je pila šljivovicu i fugirala pločice

Nekad sam bila primadonna, a sad sam ‘prima doma’. Bez problema bih mogla ordinirati u kućama i raditi fizičke poslove u recesijskim vremenima, kaže Sandra
Vidi originalni članak

Posljednjih desetak dana renoviramo kupaonicu i doslovno sam u govnima do grla, smije se operna pjevačica Sandra Bagarić (39).

Dodala je kako majstorima pomaže u poslu, pa tako s njima fugira, a u pauzama ih časti i kuha im kao prava domaćica.


- To su moji vrijedni Bosanci, a ja sam im rado pomogla. Zato sad skrivam ruke jer se ne daju oprati. No ništa mi to nije bilo problem jer smo se častili hranom i šljivovicom. Posao onda definitivno lakše ide - hvali se operna pjevačica. Ističe kako joj jedino smeta tona prašine, ali sad, dodaje Sandra, barem zna da nije alergična na nju.

Novu kupaonicu, osim sinova Marka (13) i Lovre (8), jedva čeka vidjeti i suprug Darko Domitrović (50), s kojim je već 20 godina u sretnom braku.
 

- Nekad sam bila primadonna, a sad sam ‘prima doma’. Bez problema bih mogla ordinirati u kućama i raditi fizičke poslove u recesijskim vremenima - smije se Sandra. Uskoro je čeka i veliko spremanje stana, ali prvo mora natjerati muža da joj kupi sredstva za čišćenje.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MaraBrajković 12.12.2013.

    Ona je meni jedna predivna osoba,koja pršti optimizmom,iskrena,lijepa,lijepo pjeva..mislim da netreba biti ljubomoran,jer ovakve osobe se naprosto mora voljeti!!

  • Žir3 12.12.2013.

    Vaaau, čudo jedno, kao da žene ne rade po kući pa je ona to morala objaviti za novine. Odi samnom sljedeći vikend na kolinje pa će mo te vidjet.

  • ping-pong 12.12.2013.

    Sad sam kaže " Prima doma"! Pije šljivovicu i "radi" u kupaonici sa majstorima dok muža nema doma?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare