To je to što me zanima!

Sanja Doležal 'krotila’ pse koji su izvodili akrobacije

Antonija Blaće i Marko Lušić bili su direktori cirkusa u kojem su nastupili Sanja Doležal, Robert Knjaz, Vlado Šola, Tatjana Jurić...
Vidi originalni članak

Cirkus u povodu predstavljanja jesenske sheme na RTL-u započeo je vratolomijama na motorima, a završio pjesmom “Nepobjediva”, koju je otpjevala Antonija Blaće s Markom Lušićem, Christophom Mainuschem i Mirom Bižićem.
- Ja sam jedna od onih koja na tulumima prva uzima žlicu i glumi da je ona mikrofon - veselo je rekla Antonija. Renata Sopek, Tatjana Jurić, Iva Bagići Robert Knjaz cijelu večer su se zabavljali fotografirajući se s raznim šeširima, štapovima i drugim modnim dodacima. Voditelj Filip Brkić na partyju je slavio svoj 29. rođendan.
- Još nisam dobio nijedan poklon - našalio se. Njegov kolega s posla postao je i rukometaš Vlado Šola, koji će voditi show “Pobijedi Šolu”, u kojem će se kandidati natjecati s njim u raznim sportovima. Robert Knjaz, kako smo doznali na partyju, više neće raditi “Koledžicu” jer ne želi više izbivati iz Hrvatske. Što će raditi, još se ne zna. Za voditeljicu Renatu Sopek, koja ove godine ne radi “Big Brother”, sprema se novi projekt.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mare_dj 12.09.2008.

    Cirkus, kao i televizija :) Koje su reprize serija predviđene za jesensku shemu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare