To je to što me zanima!

Sanja poludjela na Mariju: Što radiš kad si sama sa Zoranom?

'LJUBAV JE NA SELU' Marijino objašnjenje djevojke će ostaviti bez teksta, a bez teksta će ostati i Marinini dečki, koji će se naći u doba Seljačke bune Matije Gupca
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' najmanje će biti smijeha, a puno više ljubomore i svađa.
 
Dok će Sanja poludjeti na Mariju jer previše vremena provodi sa Zoranom bez nje i Evice, ona će im otkriti što u biti rade zajedno kada se povuku na osamu. Marijino objašnjenje cure će ostaviti bez teksta, a bez teksta će ostati i Marinini dečki, koji će se naći u doba Seljačke bune Matije Gupca.

U Baćinskim jezerima, jedna od Kapitanovih dama prebrodit će svoj najveći strah, a u Baranji će 'pasti' i prava nogometna utakmica između braće i njihovih djevojaka.
 
Što Marija krije od Evice i Sanje te kako će završiti njihova svađa, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

POGLEDAJTE SVE VEZE NASTALE NA MALIM EKRANIMA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • serta007 27.09.2017.

    Mamđija se .

  • Marlyn2 26.09.2017.

    A i ovaj Marinin Sasa je humoristican ko moja gluha prabaka. Naporan je sa svojim izjavama. Jedino njemu su smijesne te njegove fore.

  • Marlyn2 26.09.2017.

    Usudila bi se reci...Marija ima neki poremecaj kad stalno dira i "namjesta" kosu. To je toliko iritantno da ju ne mogu gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare