To je to što me zanima!

Sanja 'pomela' konkurenciju: Prva dama Hrvatske zasjenila Brigitte Macron i kraljicu Letiziu

Španjolska kraljica Letizia povela je svoje gošće, dame političara u razgledavanje Kraljevskog kazališta, koje se nalazi nadaleko od Kraljevske palače
Vidi originalni članak

Prva dama Hrvatske, Sanja Musić Milanović (53) bila je pratnja svom suprugu, predsjedniku Zoranu Milanoviću (55) na 32. summitu NATO-a u Madridu. Iako je on u utorak završio, dojmovi o njezinim modnim odabirima se ne stišavaju. Prvog dana zablistala je u elegantnoj haljini zemljanih tonova koju potpisuje hrvatska modna kuća Varteks, a koji dan kasnije u crvenom odijelu istog brenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjoska kraljica Letizia (49) povela je svoje gošće, dame političara u razgledavanje Kraljevskog kazališta. Tim povodom je Milanovićeva supruga odjenula crveno odijelo od viskoze i lana koje se sastoji od strukiranog sakoa te dugih hlača trapez-kroja na crtu. Ovo poslovno, ali ujedno i šik izdanje upotpunila je crnim salonkama i decentnim nakitom.

S obzirom na to da su ostale dame odjenule haljine, Sanja se izdvajala. Potpuno ih je zasjenila svojim odjelom u jednoj od najupečatljivijih boja.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU

Podsjetimo, Kraljevska palača u Madridu za summit je postavila crveni tepih koji su organizirali Kralj Filip VI i Kraljica Leticia u čast šefova država i vlada. Prva dama Hrvatske je za tu priliku zasjala u elegantnoj haljini zemljanih tonova i dugog kroja koju potpisuje hrvatska modna kuća Varteks

DOSTOJNA DVORA Prva dama Hrvatske na prijemu kod kralja i kraljice odjenula haljinu domaćeg potpisa

Izgledala je dostojno kraljevskog dvora, a haljina koju je odjenula sada je na popustu te se može kupiti za 833 kune.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 02.07.2022.

    A joj to ka da je počela trojicu. Sve babe..

  • centarfor9 02.07.2022.

    Onda su njih dvoje zajedno pomeli. S njim su pomeli pod a ona konkurenciju.

  • Joe Frescobaldi Soter 02.07.2022.

    Mene samo zanima kojim točno nožem moram narezati na tanko krišku kruva ;P

Komentiraj...
Vidi sve komentare