To je to što me zanima!

Sanja Vejnović dobila presudu pa 'nabacila' selfie bez šminke, pratitelji: 'Prirodno je najljepše'

Glumica je 2012. godine uvrštena među najljepše glumice svijeta starije od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDB
Vidi originalni članak

Glumica Sanja Vejnović (60) oduševila je pratitelje fotografijom bez trunke šminke, osobito sada kad je dobila odštetu protiv poliklinike koja je koristila njezino lice za promociju estetske kirurgije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U opisu je naglasila da je fotografija bez filtera i bez šminke. 

- Prelijepa si; Lijepe žene su uvijek lijepe. I bez filtera; Prirodno je najljepše - samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

VEJNOVIĆ TUŽILA Poliklinika mora platiti glumici 140 tisuća kuna radi sporne fotografije: Sanju su osramotili

Sanja je 2012. godine uvrštena među najljepše glumice svijeta starije od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDB.

Prošli tjedan Sanja je nepravomoćnom presudom zagrebačkog Općinskog građanskog suda dobila ukupno više od 140 tisuća kuna naknade štete i troškova koje joj je dužna isplatiti Poliklinika "Sinteza" d.o.o. Zagreb. Poliklinika je neovlašteno objavila njezine fotografije s iglom uperenom u lice, a s obzirom na to da Vejnović zagovora prirodnu ljepotu, fotografije su joj narušile ugled, ali su joj zbog njih izostale i brojne poslovne ponude.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.10.2021.

    Prelijepa. Uvijek dama.

  • Maestral1990 30.10.2021.

    A filteri? Ili nema ni pora ni bora?

  • melonne 30.10.2021.

    Prirodno lijepa žena.....ali da li je sasvim bez šminke ,to je već upitno:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare