To je to što me zanima!

Sapunica Vlatka Pokos vs. Josip Radeljak ide dalje...

Prepucavanja na relaciji Pokos-Radeljak traju sve od ljeta 2007. godine. Par se svađa i na sudu i preko medija, a u sve se uključila i D. Lambaša
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos s Josipom Radeljakom u braku je bila godinu i pol. U srpnju 2007. godine izbacio ju je iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Dva mjeseca nakon toga tražila je mirenje s njim jer je željela uspostaviti kontakt s Lanom. Vlatka je prijavila Dikana zbog, tvrdi, krađe odjeće, nakita, cipela i slike “Konj” Mersada Berbera. Kaže da joj do danas nije vratio stvari. Dolores Lambaša lani u srpnju naglo je odustala od jedrenja s tadašnjim dečkom Franom Lasićem (55). Medijima je ubrzo poslala poruku da su prekinuli. Mjesec dana poslije pojavila se s Dikanom na ATP turniru u Umagu. Njegovom jahtom krstarili su Jadranom. Nakon premijere filma “Vjerujem u anđele” u Visu priznala je da su u vezi. Kazala je da nikad nije upoznala strastvenijeg čovjeka. Otkrila je i kako je vremešni Josip vrlo aktivan u krevetu te da bi s njim voljela imati dijete.

 >>> VLATKA IZDAJE KNJIGU
Novi val svađa pokrenula je Vlatka autobiografijiom “Život u raju”. Tamo je napisala da ju je Radeljak prvi put izudarao zbog Ivane Banfić. Uspoređivao ju je s preminulom glumicom Enom Begović i govorio joj je da je Ena imala veće grudi od nje. Tvrdi i da ju je vezivao tijekom seksa. Opisala je i da jako pati za malom Lanom.

 >>> ZATIŠJE PRED BURU
Dolores nije željela komentirati je li trudna te se nakratko povukla iz javnosti. Nekoliko dana nakon izbivanja, u “Red Capertu” je rekla kako bi Vlatki zbog loših gena bilo rizično da rodi. Optužila ju je i da laže za ime i prezime te da se zove Vladana Vuković. Vlatka joj je rekla kako su njezine izjave posljedica narkomanske prošlosti.

 >>> DOLORES: TRUDNA SAM
Krajem svibnja na profilu na Facebooku dodala je prezime Radeljak i objavila status: “Neočekivano lijep dan. Sretna!”. Prijatelji su joj čestitali na trudnoći. Većina je to shvatila kao pokušaj da se ublaže reakcije na Vlatkinu knjigu u kojoj proziva Dikana. Tada se njezin otac Gino u Šibeniku povjerio prijateljici da je izmislila trudnoću.

 >>> DOLORES PIŠE KNJIGU
U “InMagazinu” menadžerica Bernarda Tolić najavila je da Dolores piše knjigu. Crne raspuštene kose, u bijeloj dekoltiranoj haljini Lambaša je, sjedeći na krevetu i jecajući, čitala ulomke iz nove knjige koja će u serijama izlaziti kao dodatak showbiz časopisu. Kazala je kako to nije odgovor na Vlatkinu knjgu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Phoebe Buffay 17.07.2010.

    G-uplji od njih smo svi mi koji potrošimo nekoliko minuta svg zivota da ovo procitamo i prokomentiramo.Prema tome, ovaj trio rio dobiva točno što želi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare