To je to što me zanima!

Sara i Dušan: Imamo i ždrebicu, zasad joj nismo odabrali ime...

Dušan i njegova supruga Sara imaju tri konja, tri psa i tri mačke. Divlja svinja Korona je zbrinuta, nije kod njih, a nedavno je i onda dobila šestero malih. Novopridošlo je ždrijebe od njihove kobile Zoe
Vidi originalni članak

Ma to vam je nešto neopisivo, baš uživamo. Čekali smo nekoliko dana da se oždrijebi, sve je dobro prošlo, rekao nam je Dušan Bućan (46). Glumac je još bio snen, a na 'proširenoj' farmi čekao ga je posao. Odnosno štala i konji. Zbog toga smo se obratili njegovoj zakonitoj, Sari Hdaghi Bućan. Kad je prvi put bila kod budućeg supruga u Golinju, 50-ak kilometara od Zagreba, zadivila ga je kad je krenula čistiti štalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije se puno promijenilo, posao dijelimo pola-pola. Netko čisti staju, netko hrani životinje, čisti ih... Podijelimo se - sa smiješkom nam kaže Sara.

A brojčano stanje im je ovakvo: tri konja, tri psa i tri mačke. Divlja svinja Korona je zbrinuta, nije kod njih, a nedavno je i onda dobila šestero malih. Novopridošlo je ždrijebe od njihove kobile Zoe.

- Vrlo je nježna, mazimo se. Još joj nismo odabrali ime, čekat ćemo da vidimo karakter pa po tome izabrati neko arapsko ime - otkriva Sara.

Inače, odnedavno su 'jači' i za još jednu kobilu, Milu, pasmine Akhal Teke. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare