To je to što me zanima!

Sarah Jessica i muž se obogatili: Prodali kuću i zaradili 79 mil. kn

Godinama su je renovirali i preuređivali da bi je naposljetku prodali. Sada će par, skupa s troje djece, živjeti u istoj četvrti. Imaju golemo imanje, koje čine dvije zasebne susjedne kuće, koje su spojili u jednu
Vidi originalni članak

Glumački par Sarah Jessica Parker (55) i Matthew Broderick (58) ostvarili su veliki profil prodajom kuće u West Villageu u New Yorku. Tu su kuću kupili prije više od 20 godina za 2,99 milijuna dolara (oko 18 milijuna kuna), a sada su je prodali za vrtoglavih 15,85 milijuna dolara (oko 97 milijuna kuna). 

Godinama su je renovirali i preuređivali da bi je naposljetku prodali. Sada će par, skupa s troje djece, živjeti u istoj četvrti. Imaju golemo imanje, koje čine dvije zasebne susjedne kuće, koje su spojili u jednu.

S KIM DIJELITE VISINU? Koliko je visok vaš omiljeni celebrity? Za fotke se služe trikovima da izgledaju više

Te su kuće kupili još prije četiri godine za 215 milijuna kuna te je od tada preuređuju za život. Ukupna površina doma je 1300 četvornih metara te imaju privatni vrt od 200 četvornih metara. 

Par je posjedovao još jednu kuću na Manhattanu u Greenwich Villageu. Kupili su je 2011. godine za 115 milijuna kuna. Milijune su utrošili u preuređenje, ali su shvatili da u njoj ne žele živjeti pa su je stavili na tržište i tražili 150 milijuna kuna za nju. Kupaca za vilu na Manhattanu nije bilo pa su morali snižavati cijenu. Naposljetku su je prodali za 110 milijuna kuna. 

Zvijezda 'Seks i grada' u braku je s Matthewom od 19. svibnja 1997. Pet godina nakon rodio im se sin James, a potom su dobili blizanke Marion i Tabithu u lipnju 2009. uz pomoć surogat majke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare