To je to što me zanima!

Sarah Jessica Parker oštro o kolegici: Ne mislim da bi se Kim trebala vratiti, previše je pričala

'Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao ispuniti ono što je ona željela, morali smo iznova slušati što je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo potrebno', rekla je Parker
Vidi originalni članak

Iako je podijelila mišljenja mnogih fanova, nova HBO Max Original serija 'Seks i grad: I tek tako', odnosno novo poglavlje kultne HBO serije 'Seks i grad', možda će dobiti i drugu sezonu. I dok vjerni obožavatelji željno iščekuju najavu, bilo nastavka ili ne, glavna glumica Sarah Jessica Parker (56) u novom intervjuu za Variety otkrila je kako ni u kojem slučaju ne želi da se u seriju vrati Kim Cattrall (65) i preuzme ulogu Samanthe Jones, koji je glumila ranije.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mislim da bi bilo okej da se Kim vrati snimati seriju zato što je u prošlosti podijelila previše toga s javnosti - rekla je Sarah pa dodala:

- Nisam sudjelovala u tome niti pročitala te članke, ali su me ljudi redovno obavijestili.

Naime, glavna zvijezda serije otkrila je i kako Kim nije bila ni pozvana za snimanje nastavka serije.

- Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao ispuniti ono što je ona željela, morali smo iznova slušati što je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo važno ili potrebno - ispričala je Sarah pa istaknula da postoji vrlo jasna linija između Samanthe i Kim. 

Kako kaže glumica, lik Samanthe nije otišao. Samantha je tu i njezin lik ispunjen je poštovanjem i elegancijom.

- Ona nije zlikovac, ona je ljudsko biće koje je imalo osjećaja prema ljubavnoj vezi. Mislim da smo pronašli način da to riješimo što je bilo potrebno za ljude koji su ju voljeli.

Naime, nakon godina nagađanja o svađama koje su se događale tijekom snimanja kultne serije 'Seks i grad', Kim Cattrall u 2018. godini pokrenula je žestoki napad na Twitter profilu u kojem je kolegicu Parker nazvala 'okrutnom', a zatim i otkrila sve detalje sa snimanja.

Iako je Jessica Parker samo zaobišla njezine prozivke i izrazila joj sućut kada joj je preminuo brat, Kim joj je uzvratila:

- Nisi mi prijateljica.

OŠTRO OKO FANOVA Kim Cattrall zbog svađe odbila ulogu u novoj sezoni 'Seksa i grada', otkrili su je njeni lajkovi

Cattrall je također podijelila i članak pun tračeva u kojima je Sarah Jessica Parker opisana kao 'zločesta djevojka' koja se skrivala iza lika 'zgodne i dobre cure'.

No, nije samo Jessicina osobnost bila ta koja je smetala Cattrall. Glumica je, navodno, bila i nezadovoljna zbog toga što je Parker, kao glavna zvijezda serije, bila plaćena više od ostalih djevojaka.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IskrenDoBola 04.02.2022.

    Pa bez Samanthe to nije to

  • nap 04.02.2022.

    Serija je davno zavrsila svaki remake ispadne lose

  • ifana 04.02.2022.

    Samantha/ Kim je jedina koja je i imala dobar sek s U gradu ostali svi su dosadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare