To je to što me zanima!

Sarah Jessica Parker: Želim snimiti treći dio 'Seksa i grada'

Glumica se ne zabrinjava da li ona i njezine kolegice još imaju ono što je potrebno za ulogu u novom nastavku 'Seksa i grada'. Opet bi bila novinarka Carrie Bradshaw
Vidi originalni članak

Iako su kritičari negativno ocijenili drugi nastavak filma 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker ne bi se bunila kada bi i treći put u filmu uskočila u Manolo Blahnik štikle. 

- Pristala bih na još jedan nastavak. Znam da postoji još jedna priča koju možemo ispričati. Sigurna sam. No, možda ne sad. Za nekih pet godina - rekla je Sarah prisjetivši se lika novinarke Carrie Bradshaw i njenih omiljenih koktela cosmopolitan. 

Ne zabrinjava se oko toga da li ona i njezine tri kolegice još imaju ono što je potrebno za uloge u takvoj vrsti filma. U drugom nastavku filma lik Carrie Bradshaw rješava bračne probleme s Facom nakon što je srela Aidana i poljubila se s njim. 

Glumica trenutačno u New Yorku snima novi film 'I Don't Know How She Does'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pernica 19.02.2011.

    iako mi je serija puno bolja, i treći film ću rado pogledati-volim dogodovštine 4 prijateljice a posebno Sarah koja i nije klasična ljepotica, ali je draga i simpatična....u filmu se previše prikazuje odjeća, obuća, nekako su previše "napirletane" ali meni je i to OK, te baš idem gledati do kuda sve može ići to MODNO LUDILO!!!!

  • namigusa1987 18.02.2011.

    bolje ne...

  • thom callin 18.02.2011.

    Ona je jedini razlog zasto nemogu gledati tu seriju: VJESTICA IZ OZA...

Komentiraj...
Vidi sve komentare