To je to što me zanima!

Sarah Josipović rodila: Odmah je pokazala curicu i otkrila ime

Sarah i Jan u vezi su više od tri godine, a sin Mak rodio se u lipnju 2019. godine. Sada je njihova obitelj bogatija ja još jednog člana. Kći Leni rodila se 13. siječnja
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i PR stručnjakinja Sarah Josipović (33), kći Suzy Josipović Redžepagić (54), rodila je drugo dijete. Sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama.

Objavila je prvu fotografijom s bebom, koju je dobila s partnerom Janom Jeričem (28).  

- Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji - napisala je Sarah uz fotografiju s kćeri.

U komentarima su joj čestitke nizale Nina Badrić, Monika Sablić, Marijana Batinić, Nataša Janjić i mnogi drugi. 

- Čestitam od srca i puno strpljenja želim sljedeće dvije godine - napisala joj je Janjić.

Sarah i Jan u vezi su oko tri godine, a sin Mak rodio se u lipnju 2019. godine. Jan je ranije bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević (36). 

- Doista nemam puno toga za reći o vezi s Janom. Jako nam je lijepo, od proljeća živimo skupa u stanu koji rentam, jako smo sretni i ovo među nama je ozbiljno. Dalje ne znam što bih rekla. To samo oni kojima nije bajno imaju više toga za ispričati - pričala je Sarah krajem 2017. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 14.01.2021.

    ajme braćo imena, oklen su ovi?

  • milicioner 14.01.2021.

    "Bivša manekenka i PR stručnjakinja...", dakle, ukratko: "poduzetnica". Nego, što nas bombardirate tim vijestima? Je li važno to što je ta "poduzetnica" rodila.... s.... btw 5 (pet) godina mlađim (!!!)

  • specijalka 14.01.2021.

    Ahaaa! To je onaj Jan kojeg je Lanica (starija 8 g.) zavela još kao maloljetnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare