To je to što me zanima!

Sarkozy isti prsten kao i Ceciliji dao i Carli Bruni

Prsten od bijelog zlata s ružičastim dijamantom u obliku srca Nicolas Sarkozy je davno dao svojoj bivšoj ženi Ceciliji, koja ga je nosila do rastave
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik ili nema mašte ili je uistinu "zaljubljen" u Diorov model prstena Cupidon. Naime, taj prsten od bijelog zlata s ružičastim dijamantom u obliku srca Nicolas Sarkozy (52) je davno dao svojoj bivšoj ženi Ceciliji, koja ga je nosila do njihove rastave. Sada je identični prsten poklonio Carli Bruni (39), za koju se navodno uskoro namjerava oženiti. Francuski mediji se čude ovakvom potezu svog predsjednika. Njemu su u pariškim draguljarnicama na raspolaganju prsteni svih vrsta pa im nije jasno zašto je budućoj supruzi poklonio isti nakit kao i bivšoj ženi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Socijaldemokrat 0 11.01.2008.

    Škrti šupak

  • 20bucks 10.01.2008.

    Ma Sarkozy je papak jer je mogao naći \"nešto\" bolje umjesto te gumenjarke koja zapravo nije nikakva ženska. A njihova (ajmo reći) veza je jedno obićno prenemaganje koje neće trajat duže od par mjeseci ili manje! Naravno dok ona ne pronađe \"nešto bolje\"! Oboje su zapravo papci, bljak!

  • udrugabu 10.01.2008.

    ..pa dobija čovik sconto(popust) na količinu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare