To je to što me zanima!

Šarmer Žarko: Šefica salona ljepote čini ga jako mladolikim

FJAKA Žarko Radić dosad je ljeto provodio glumeći na festivalima. Sad se odmara s djevojkom Esterom Šimek. Par je u vezi već pune četiri godine i uživaju zajedno
Vidi originalni članak

Zvijezda serija “Ruža vjetrova” i “Loza” ovih dana uživa na Hvaru. S voditeljicom njegova salona ljepote izletničkim brodom obilazi obližnje uvale. Iako je javna tajna da su Žarko Radić (63) i Estera Šimek u vezi već četiri godine, par se rijetko do sada pojavljivao u javnosti. Splitski glumac zato se na Hvaru nije skrivao. S Ester je prvo popio kavu, a potom su se ukrcali na brod i obišli okolne otočiće. 

Žarko i Ester upoznali su se dok je on još bio u braku s arhitekticom Snježanom, koja živi u Americi. U braku su bili 30 godina, a imaju sinove Og­­njena i Ved­rana. Radić se prije de­­set godina vratio iz Amerike u Hrvatsku kako bi se posvetio glumi jer mu je “preko bare” dojadilo prodavati namještaj. Dobio je posao u riječkom kazalištu, a prije dvije godine preselio se u rodni Split. U Rijeci je upoznao fatalnu Ester, koja je nedavno za njim došla u Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • jebalicaica 11.12.2013.

    Meni je ova njegova Ester ruzna.

  • 01.09.2013.

    Estera nema želučanih problema.

  • Sir Crocodile 29.08.2013.

    bože me oslobodi našta lići

Komentiraj...
Vidi sve komentare