To je to što me zanima!

Saša Kopljar za 100.000 eura kupit će pečenjaru?

Voditelj “Dnevnika” Nove TV nije potvrdio priču sadašnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta u Remetincu. Pečenjara je na atraktivnome mjestu
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana voditelj Nove TV Saša Kopljar dogovorio je kupnju poznate pečenjarnice u Remetincu. Tvrdi to sadašnji vlasnik pečenjarnice Tomislav Marun. Pohvalio se kako je za uhodani ugostiteljski objekt Kopljar ponudio 100.000 eura.
- Pečenjarnica je na atraktivnome mjestu i ima više zainteresiranih, ali 99 posto je sigurno da će gospodin Kopljar u ponedjeljak postati njezin vlasnik - tvrdi Marun. Rekao je kako poznati voditelj neće otvarati svoju tvrtku, već će za početak postati suvlasnik sadašnje tvrtke. Nakon nekoliko dana, nastavlja Marun, raskinut će partnerstvo i tada će Kopljar biti jedini vlasnik. Sve to radi navodno kako bi izbjegao ponovno izdavanje minimalnih tehničkih uvjeta.
- Mislim da neće ništa preuređivati - dodaje Marun. Kupnju montažne pečenjarnice od 40 “kvadrata” i 70 “kvadrata” terase u najmu od Grada, Kopljar je demantirao.
- Što će meni ćevabdžinica - pitao se voditelj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • maraaa 29.08.2009.

    i ja mogu ne kaj kupit a vi me ljudi stavite u novine

  • user_36809 29.08.2009.

    i nek... sta nitko nesmije imat 100 iljadi iz javnog zivota... po meni bi bilo sumnjivo da je u naslovu umjesto 100iljada pisalo platio 1mil. ovako majstore nabavi dobre kuharice i dolazim na klopu :)

  • strijelica 29.08.2009.

    neka čovjek radi, sretno mu bilo.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare