To je to što me zanima!

Sasha Baron Cohen: Queenovci htjeli film o sebi, ne o Freddyju

Sasha Baron Cohen, je odustao od uloge Freddyja Mercuryja, zbog neslaganja s članovima benda, uvjeren da je trebalo detaljnije oslikati turbulentan život legendarnog pjevača
Vidi originalni članak

Glumac Sasha Baron Cohen, poznatiji kao Borat ili Ali G, prvi je puta, u emisiji Howarda Sterna, priznao da je odustao od uloge Freddyja Mercuryja, zbog neslaganja s članovima benda.  Naime, u jednom je trenutku, kaže, shvatio da članovi benda žele cijeli drugi dio filma posvetiti uspjesima Queena nakon Mercuryjeve smrti. S tim se nije slagao, uvjeren da je trebalo detaljnije oslikati turbulentan život legendarnog pjevača:
-Toliko je fenomenalnih priča o Freddyjevu životu. Bio je divlji, živio je ekstremnim stilom. Postoje priče o patuljcima koji s tacnama punim kokaina, hodaju po prostorijama u kojima se održavao party.’


Ipak, iako je brzo shvatio da postoje ozbiljne razlike u pogledima na strukturu filma i da živući članovi benda neće na to pristati, ostao je uporan i radio dalje. Čak je u taj posao uključio neka prestižna imena filmske industrije. Ali, 2013., guitarist Brian May je izjavio da Sasha nije dobar izbor:
-Čovjeku koji glumi Freddyja gledatelj bi morao vjerovati. Mislimo da Sashi neće vjerovati.’
Bio je to kraj, snimanje je prekinuto i tek prošle godine izabran je Ben Wishaw za glavnu ulogu, ali se i dalje traži redatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare