Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Sasha Baron Cohen: Queenovci htjeli film o sebi, ne o Freddyju

Sasha Baron Cohen, je odustao od uloge Freddyja Mercuryja, zbog neslaganja s članovima benda, uvjeren da je trebalo detaljnije oslikati turbulentan život legendarnog pjevača

REUTERS
Foto: YouTube/Screenshot
0 komentara

Glumac Sasha Baron Cohen, poznatiji kao Borat ili Ali G, prvi je puta, u emisiji Howarda Sterna, priznao da je odustao od uloge Freddyja Mercuryja, zbog neslaganja s članovima benda.  Naime, u jednom je trenutku, kaže, shvatio da članovi benda žele cijeli drugi dio filma posvetiti uspjesima Queena nakon Mercuryjeve smrti. S tim se nije slagao, uvjeren da je trebalo detaljnije oslikati turbulentan život legendarnog pjevača:
-Toliko je fenomenalnih priča o Freddyjevu životu. Bio je divlji, živio je ekstremnim stilom. Postoje priče o patuljcima koji s tacnama punim kokaina, hodaju po prostorijama u kojima se održavao party.’

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it
Ipak, iako je brzo shvatio da postoje ozbiljne razlike u pogledima na strukturu filma i da živući članovi benda neće na to pristati, ostao je uporan i radio dalje. Čak je u taj posao uključio neka prestižna imena filmske industrije. Ali, 2013., guitarist Brian May je izjavio da Sasha nije dobar izbor:
-Čovjeku koji glumi Freddyja gledatelj bi morao vjerovati. Mislimo da Sashi neće vjerovati.’
Bio je to kraj, snimanje je prekinuto i tek prošle godine izabran je Ben Wishaw za glavnu ulogu, ali se i dalje traži redatelj. 

Tema: Muzika

Message