To je to što me zanima!

Saznajemo: U klubu KSET će uskoro doći do velike eksplozije

Ovogodišnja će  Velika rock eksplozija biti održana od 29. rujna do 1. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a u tri će festivalske večeri nastupiti 12 bendova
Vidi originalni članak

Ovogodišnja će  Velika rock eksplozija biti održana od 29. rujna do 1. listopada u zagrebačkom klubu KSET, a u tri će festivalske večeri nastupiti 12 bendova. U četvrtak, 29. rujna, u programu nazvanom 'Večer pobjednika' svirat će zagrebački bendovi Gretta i From Another Mother, te dva karlovačka benda EoT i Tight Grips.

Naime, Gretta je aktualni pobjednik Rock Off festivala, a zagrebački From Another Mother je osvajač KSET-ovog natjecanja mladih bendova 'Čuješ?!'.  Tight Grips je pobjednik ovogodišnjeg HGF demo festivala, EoT je prošlih godina pobijedio na nekoliko festivala, a pjevačica/basistica Maja dobila je nagradu za najbolju basisticu na Demofestu u Banjaluci.

U petak, 30. Rujna, festival po prvi put ima Metal Day, a nastupit će Rum Smugglers, Kymera, From Ashes, Mephisto's Requiem i Bad Blood. Zadnju festivalsku i prvu listopadsku večer otvara grupa Roppongi Red, nakon njih Pijano Bar promovira album 'Pijano Bar svira Valungare - Uživo kod Vidre', a festival će zatvoriti poznati riječki bend Belfast Food. Inače, zagrebački klub KSET ove godine oblježava čak 40 godina rada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare